7)Νέα προϊόντα και συνεργασίες από την Emirates

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Emirates στην Arabian Travel Market 2021, τη μεγαλύτερη εκδήλωση της ταξιδιωτικής βιομηχανίας παγκοσμίως, που πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Μαΐου. 

Ακολουθώντας αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, η Emirates καλωσόρισε με ασφάλεια περισσότερους από 3.000 εκπροσώπους και συμμετέχοντες. Στο επίκεντρο της φετινής έκθεσης προϊόντων βρέθηκε η Premium Economy Θέση της Emirates. 

Επιπλέον, στο περίπτερο της Emirates παρουσιάστηκε η Πρώτη Θέση του Boeing 777-300ER που προσφέρει πλήρως κλειστές ιδιωτικές σουίτες, το κάθισμα της Διακεκριμένης Θέσης του Boeing 777, το πρόσφατα ανανεωμένο σαλόνι του A380, το First Class Shower Spa και η τελευταία έκδοση των Οικονομικών Θέσεων με ανανεωμένη παλέτα χρωμάτων και μοτίβα εμπνευσμένα από το δέντρο Ghaf.

Η Emirates υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την κυβέρνηση της Ινδονησίας για την ταχύτερη και ομαλή επαναφορά της τουριστικής κίνησης. Επιπλέον, η Emirates και η  Huawei υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο να επεκτείνουν περαιτέρω την υπάρχουσα στρατηγική συνεργασία τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο εδώ.