6)To Falling Walls Lab έρχεται στην Ελλάδα

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός SciCo σε συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο ΑΘΗΝΑ διοργανώνουν στην Ελλάδα το Falling Walls Lab Greece και καλούν ταλαντούχους φοιτητές, ερευνητές αλλά και επαγγελματίες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους, μέσα σε 3 λεπτά.

Όσοι επιλεγούν, θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για να παρουσιάσουν το έργο τους σε συναδέλφους, σε μία κριτική επιτροπή ακαδημαϊκών και ειδημόνων από τον χώρο των επιχειρήσεων και στο ευρύ κοινό. Στόχος είναι να διεκδικήσουν τη νίκη στον ελληνικό τελικό με την οποία εξασφαλίζουν μία συμμετοχή στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού Falling Walls Lab Finale, που λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο στις 7 Νοεμβρίου 2021 αλλά και ένα εισιτήριο για το Falling Walls Conference (7-9 Νοεμβρίου 2021). 

Στον παγκόσμιο τελικό, οι 100 φιναλίστ από όλο τον κόσμο, καλούνται να πείσουν μία κριτική επιτροπή υψηλού επιπέδου για τις λύσεις που προτείνουν σε μερικές από τις πιο πιεστικές προκλήσεις της εποχής μας, διεκδικώντας τον τίτλο “Breakthrough Winner” στην κατηγορία “Emerging Talents”, ένα χρηματικό ποσό αλλά και την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους στη σκηνή του Falling Walls Conference.