11)Κρυσταλλοθεραπεία

Μαρία Λιουδάκη
Εναλλακτική θεραπεύτρια

   Ενισχύοντας την αφθονία και τις επιτυχίες στη ζωή μας!

Οι κρύσταλλοι είναι το πρώτο πράγμα που ανακάλυψε ο άνθρωπος πάνω στη γη. Από τότε δεν σταμάτησαν να μελετάνε τις ιδιότητές τους και να τους χρησιμοποιούν για πολύπλευρους  λόγους. Από την αρχαιότητα κατείχαν  ιερή θέση στη ζωή των πολιτισμών.

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει  αφθονία σε οποιοδήποτε  τομέα και επιτυχίες  στη ζωή του;

Οι κρύσταλλοι που έλκουν την αφθονία:

 

Κιτρίνης: Πολύ ισχυρός και καθαριστικός σε όλες τις μορφές αρνητικής ενέργειας. Το ορυκτό αυτό διδάσκει πώς να εκδηλώσετε και να προσελκύσετε  πλούτο  ευημερία  και όλα τα καλά. Βοηθά την επαγγελματική πρόοδο, τη θετική κοινωνική δράση και φέρνει σταθερότητα και τύχη.

Πυρίτης:  Ένα κομμάτι  πυρίτη τοποθετημένο στο γραφείο ενεργοποιεί την περιοχή γύρω του και φέρνει  έμπνευση και θάρρος  στους επαγγελματίες που σχεδιάζουν μεγάλες επιχειρηματικές  ιδέες.
Η πέτρα αυτή διδάσκει πώς να βλέπετε αυτό που υπάρχει πραγματικά πίσω από τη μάσκα και προωθεί τη διπλωματία. Θα βοηθήσει την επιχείρηση, θα προσελκύσει οικονομικά, θα σας βοηθήσει να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος, καθώς  και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Πράσινη Αβεντουρίνη: Είναι ένας λίθος που φέρνει τύχη, προστασία, αφθονία, διαύγεια, ισορροπία, ευτυχία, αισιοδοξία και ευημερία.
Θεωρείται πως φέρνει μεγάλη τύχη σε κάθε είδους τυχερά παιχνίδια, και γι’ αυτό οι μανιώδεις παίκτες συνηθίζουν πάντα να κρατούν μια Αβεντουρίνη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ενδυναμώνει τις ηγετικές ικανότητες και την αποφασιστικότητα.

Λευκός  χαλαζίας: Βοηθά κάθε καινούργια αρχή και φέρνει τον πλούτο και την αφθονία.
Ο διαφανής κρύσταλλος του Χαλαζία χρησιμοποιήθηκε από πολλούς λαούς ως μέσο για την πρόκληση βροχής. Οι αγρότες μπορούν να δοκιμάσουν να προκαλέσουν μια πολυπόθητη βροχή, φυτεύοντας κατάλληλα φορτισμένους κρυστάλλους χαλαζία στις γωνίες των χωραφιών τους. Ο Χαλαζίας λέγεται πως χαρίζει επίσης αφθονία όχι μόνο στα σπαρτά, αλλά και σε κάθε άλλον τομέα της οικονομικής ζωής.

Μαλαχίτης: Φέρνει αφθονία στον κάτοχο του, αλλά μπορείτε να τον χαρίσετε σε έναν συνέταιρο προκειμένου να εξασφαλίσετε κατά το δυνατόν την επαγγελματική του αφοσίωση και πρόοδο. Δίνει θάρρος για την πραγματοποίηση τολμηρών σχεδίων  και προάγει  την εξουσία, την προστασία, την επιτυχία. Διώχνει την αρνητικότητα, τους φόβους και την απογοήτευση και μας βοηθά να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και ρίσκα.

                Πως προγραμματίζουμε τον κρύσταλλο μας;

 

Οι κρύσταλλοι  πρέπει να αφιερώνονται στο σκοπό για τον όποιο τους χρησιμοποιείτε.

Αρχικά πρέπει να καθαριστούν από τις διάφορες  ενέργειες  που έχουν πάρει έτσι ώστε να ρυθμιστεί με τη δική σας.

Ένας από τους τρόπους είναι να κάψουμε αποξηραμένο φασκόμηλο και να  περάσουμε  το κρύσταλλο  μερικές φορές πάνω  από το καπνό .Το φασκόμηλο είναι εξαγνιστικό και προστατεύει από κακές  ενέργειες.

Μετά κρατήστε τον κρύσταλλο σας με τα δυο σας χέρια, κλείστε τα μάτια και οραματιστείτε την ενεργεία που θέλετε να δώσετε στον κρύσταλλο, ότι σας φέρνει αφθονία και πολλά κέρδη. Να του μιλάτε και να του ζητάτε αυτό που θέλετε!

Μετά από αυτή τη διαδικασία τοποθετήστε τον στο πορτοφόλι σας ,στο ταμείο σας η στο σημείο που έχετε τα χρήματα σας!