4)Τα χειροποίητα προϊόντα της Μαργαρίτας από την Τήνο τιμούν την ελληνική παράδοση

Πριν από 4 χρόνια, η Μαργαρίτα Καγιώργη αποφάσισε να επιστρέψει στο νησί της, την Τήνο, και να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση στο χωριό Πύργος. Στο κατάστημά της μπορεί κανείς να βρει χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα της Τήνου, όπως μαρμελάδες, λικέρ, πατέ και γλυκά του κουταλιού. Οι συνταγές για τα εδέσματα είναι βασισμένες στην παράδοση και δεν περιέχουν συντηρητικά, Η Μαργαρίτα φτιάχνει επίσης φυσικά καλλυντικά, αξιοποιώντας υλικά της ελληνικής φύσης. Σαπούνια, κρέμες προσώπου, αφρόλουτρα και σαμπουάν είναι μερικά από τα καλλυντικά που υπάρχουν στα ράφια του γραφικού μαγαζιού της.

“Οι περισσότερες από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε προέρχονται από παραγωγούς του νησιού. Τα καλλυντικά είναι βασισμένα στο ελαιόλαδο, το λάδι καρύδας, το αμυγδαλέλαιο και τον άργιλο. Επιμελούμαι τα προϊόντα σε όλα τους τα στάδια, από την παραγωγή μέχρι τη συσκευασία και την ετικέτα”, λέει η Μαργαρίτα

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μέχρι την Τήνο για να δοκιμάσετε τα προϊόντα της Μαργαρίτας. Είναι όλα διαθέσιμα στο eshop του καταστήματος και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

“Θεωρώ ότι έκανα τη σωστή επιλογή να επιστρέψω στον τόπο καταγωγής μου και να ξεκινήσω αυτό το κατάστημα. Εχει βρει μεγάλη απήχηση στους επισκέπτες του χωριού και συχνά τα αγοράζουν ξανά online. Η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη του κόσμου μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, δημιουργώντας νέα προϊόντα με μεράκι και αγάπη ”.

www.tismargaritas.gr/

Πύργος Τήνου, 84201