5)Ανακατατάξεις στο ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ

 

Σημαντικές ανακατατάξεις είχαμε στην εταιρεία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – ΖΑΓΟΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ καθώς η παραίτηση του κ. Βασίλη Χήτου από τη θέση του Αντιπροέδρου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το εταιρικό καταστατικό, αλλάζει τις ισορροπίες στο διοικητικό συμβούλιο της γνωστής εταιρείας εμφιαλώσεως νερού.

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια πρωτοπόρα, ελληνική βιομηχανία, με ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. Με έδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων και με εμπειρία στον τομέα της εμφιάλωσης αναψυκτικών ήδη από το 1955, ξεκίνησε με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” το 1988. Με σταθερά βήματα εξελίχθηκε σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Εταιρεία, που συνεισφέρει διαρκώς και ουσιαστικά στην εθνική οικονομία.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, η τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου 2021, επανεξέλεξε ομόφωνα τον κ. Νίκο Χήτο Πρόεδρο Δ.Σ., για 6η συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας έτσι την καθοριστική  συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας. Τονίζεται δε πως η αποχώρηση του κ. Βασίλη Χήτου θα του επιτρέψει να δώσει έμφαση στην ανάπτυξη των νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του.

Λεζάντα: Νίκος Χήτος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε

«Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον κλάδο της υλοποιώντας επενδυτικό πλάνο ύψους 25 εκ., με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, την περιβαλλοντική υπευθυνότητα, την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα, με βασικό άξονα τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας για περισσότερο από 60 χρόνια. Και είμαστε εδώ για να τις διασφαλίσουμε, να τις κάνουμε πιο ισχυρές, βασιζόμενοι πάντα στις αρχές της κοινωνικής ευθύνης, στο σεβασμό και στη διαφάνεια» δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νίκος Χήτος.

Να σημειωθεί επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο για πρώτη φορά διευρύνεται με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας και συγκεκριμένα, του Γενικού Διευθυντή κ. Γιάννη Σώτου, του Διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας κ. Δημήτρη Κασκάνη και του Εμπορικού Διευθυντή κ. Περικλή Κατριβάνου, στελεχών με μεγάλη και πολυδιάστατη εμπειρία στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού.