9)Ευχαριστήρια επιστολή

Αναγνωστάκος Γεώργιος Νικόλαος , Δάσκαλος Πολεμικών Tεχνών – Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος

Κάθε ημέρα που περνάει είναι ένα ακόμη βήμα προς το τέλος μου, όπου ΤΕΛΟΣ = ΣΚΟΠΟΣ, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μπήκε στον κόπο να μου στείλει ένα από τα πανέμορφα μηνύματα στήριξης και αποδοχής ως τώρα σε όλους τους λογαριασμούς που διαθέτω στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς έδωσαν χρόνο από τη ζωή τους για εμένα και το εκτιμώ αφάνταστα!!!

Επίσης τεράστιο ευχαριστώ στην παρούσα σελίδα Say Yes …to the Press όπου μου κάνει την τεράστια τιμή να αρθρογραφώ αλλά και σε κάθε διαδικτυακή εκπομπή όπου με κάλεσε σε συνέντευξη για να εκφράσω τις απόψεις μου.

Επιπρόσθετα να σας πω κι ένα συγγνώμη γιατί λόγω της στάσης ζωής που τηρώ, να ζω με πάθος, οι εκφράσεις μου, οι κινήσεις μου, οι τρόποι μου πολλές φορές με κάνουν λίγο υπερβολικό… Πιστέψτε με όμως πως ό,τι κάνω το κάνω από ΑΓΑΠΗ και επειδή μου αρέσει να δίνω κίνητρο και να εμπνέω ανθρώπους!

Η ζωή είναι ένα όμορφο και γρήγορο ταξίδι που πρέπει να το ζήσουμε όλο, κάθε σταγόνα δίνοντας προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και όπως με ξέρετε δεν μπορώ το χύμα και το μέτριο για αυτό και γκρινιάζω.

Να είστε μάχιμοι, δυνατοί και να μην σταματάτε να φωνάζετε απέναντι στο άδικο και στη βλακεία, ακόμη κι αν γίνεστε ενοχλητικοί… και το κυριότερο;

Μέσα σε μια κοινωνία όπου επιβιώνει η ΘΕΩΡΙΑ εσείς να μιλάτε με ΠΡΑΞΕΙΣ!

Δύσκολος δρόμος αλλά πιστέψτε με αξίζει!

Δεν πιστεύω σε ηλικίες και χρόνια καθώς ακόμη και ο χρόνος ο ίδιος δεν υπάρχει γιατί είναι απλά μια ανθρώπινη εφεύρεση. Η ανταμοιβή μου σε αυτή τη ζωή είναι η αγάπη, η αποδοχή, η εκτίμηση και τα άπειρα μηνύματα που έχω δεχτεί από ανθρώπους που ξεκίνησαν να γυμνάζονται, άρχισαν πολεμικές τέχνες,ακολούθησαν σωστό πρόγραμμα διατροφής ή ξεκίνησαν να αλλάζουν τη ζωή τους  μέσα από μένα!

Δεν ξέρω αν είμαι καλός ή κακός άνθρωπος, πάντως προσπαθώ πολύ!

Ξέρω όμως σίγουρα μέσα από σας ότι νιώθω και είμαι ΧΡΗΣΙΜΟΣ!