9) Good news

Οι εργαζόμενοι της KPMG προσφέρουν περισσότερα από 200 γεύματα φροντίδας στο Φάρο Ελπίδας

Για 5 η χρονιά η KPMG, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Πείνας και την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη δράση “Cook for Good” («Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό»). Στη δράση συμμετείχαν 40 εθελοντές εργαζόμενοι, οι οποίοι με πολλή όρεξη, ξεπεράσαν τους εαυτούς τους και τις μαγειρικές τους ικανότητες, μαγειρεύοντας περισσότερα από 200 γεύματα φροντίδας, «σπάζοντας» το ρεκόρ των προηγούμενων ετών.
Η δράση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 στον Εκπαιδευτικό Ομίλο LE MONDE, ο οποίος διέθεσε δύο από τα εργαστήριά του για τη διεξαγωγή της δράσης και με τον καταξιωμένο chef Σταύρο Βαρθαλίτη, μεγάλο νικητή του Master Chef 4, να καθοδηγεί τους εργαζόμενους της KPMG για το μαγείρεμα των περισσότερων δυνατών μερίδων φαγητού. Για ακόμη μια χρονιά με την υποστήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» οι μερίδες φαγητού συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν σε όσους το χρειάζονται πραγματικά, στο Φάρο Ελπίδας που δραστηριοποιείται με έδρα της την Αθήνα σε διάφορους τομείς, προσπαθώντας να ενισχύσει τις τοπικές κοινωνίες των
χωρών που το έχουν ανάγκη.

2 ΔΕΛΤΙΟ

Το ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ στέκεται αρωγός στο έργο του Ασύλου Ανιάτων

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ υποστηρίζει για ακόμα μία φορά το Άσυλο Ανιάτων και το έργο του με την προσφορά 10.000 προστατευτικών μασκών μιας χρήσης για τις ανάγκες φροντίδας
των περιθαλπόμενων. Η σημαντική αυτή δωρεά αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ στο Άσυλο Ανιάτων που είναι πάντα σε ετοιμότητα συμβάλλοντας σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το σωματείο ΔΕΣΜΟΣ στηρίζει και διαφυλάσσει το έργο και τη λειτουργία του Ασύλου Ανιάτων με την υλοποίηση ουσιαστικών δωρεών. Μέχρι σήμερα έχει μεσολαβήσει στη δωρεά πάνω από 17.000 προστατευτικών μασκών μιας χρήσης, αντισηπτικών, και περισσότερων των 300 κιλών μόσχου. Με τον τρόπο αυτό καλύπτονται βασικές ανάγκες για υγειονομικό υλικό για την προστασία των περιθαλπόμενων καθώς και διατροφικές ανάγκες για μεγάλο χρονικό διάστημα.