ER BOQUERÓN: Η πρώτη μπύρα με θαλασσινό νερό!

Τι θα λέγατε αν η μπύρα σας είχε κάτι από θάλασσα;

Η ER BOQUERÓN είναι μια δροσερή, ξανθιά, 100% φυσική μπύρα χωρίς προσθήκη ανθρακικού. Είναι η πρώτη μπύρα που παρασκευάζεται με θαλασσινό νερό.

Πρόκειται για μία χειροποίητη μπύρα βιοτεχνικής παρασκευής στο χρώμα του χαλκού, με αναλαμπές σε αποχρώσεις του πορτοκαλί.

Er Boqueron: Μια μπύρα για γευσιγνώστες

Σε αντίθεση με τις βιομηχανικές μπύρες, η μπύρα μικροζυθοποιίας υποβάλλεται σε διπλή ζύμωση: πρώτα, επτά ημέρες σε δοχείο ζύμωσης, και ακολούθως δέκα μέρες στους 21° C στο μπουκάλι. Το ανθρακικό δημιουργείται έτσι με φυσικό τρόπο, παράγοντας ένα λεπτό άφρισμα.

Η ER BOQUERÓN παρασκευάζεται σύμφωνα με τον Γερμανικό Νόμο περί Καθαρότητας του 1516, χωρίς τη χρήση διήθησης ή παστερίωσης. Είναι μια μπύρα που μας ταξιδεύει στη Μεσόγειο! Μια μπύρα μικροζυθοποιίας με πλούσιο χρώμα χαλκού με πορτοκαλιές ανταύγειες, λεπτό, καλοσχηματισμένο άφρισμα, ελαφρά φρυγανισμένες νότες και αποχρώσεις φρούτων (ροδάκινο και αχλάδι σε σιρόπι).

Η χρήση του “Mediterranea Agua de Mar” (Θαλασσινό Νερό της Μεσογείου) προσθέτει μια αψάδα αλατιού που αναδεικνύει την πινελιά ιωδίου χωρίς ωστόσο να δίνει αλμυρή γεύση στην μπύρα. Ο λυκίσκος μεσαίας έντασης εξασφαλίζει μια λεπτή πικράδα που κάνει την ER BOQUERÓN μια ελαφριά, ευκολόπιοτη μπύρα.

Η ER BOQUERÓN διατίθεται σε γυάλινα μπουκάλια των 330 ml. Σερβίρεται σε θερμοκρασία από 5° C έως 7° C. Το ποτήρι πρέπει να στέκεται όρθιο και το μπουκάλι να είναι υψωμένο έτσι ώστε το υγρό να πέφτει στο τοίχωμα του ποτηριού, απελευθερώνοντας τον αφρό.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Info

Την αποκλειστική διανομή και διάθεση σε ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
έχει η εταιρεία Δ. ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ.