Η ανακοίνωση του Ryan Reynolds για το Deadpool 3 που ενθουσίασε τους οπαδούς

Δημιουργημένος από τον Fabian Nicieza και τον Rob Liefeld στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Deadpool έχει γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Marvel. Σε αυτό βοήθησε και η σειρά ταινιών «Deadpool», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ryan Reynolds.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, με ανακοίνωσή του στο Instagram, ο Reynolds ενημέρωσε τους οπαδούς για το επερχόμενο «Deadpool 3». Στο βίντεο, ζητά συγγνώμη που δεν παρευρέθηκε στο D23 Expo φέτος και εξηγεί ότι δεν ήταν εύκολο να βρουν ιδέες για τη νέα ταινία, η οποία αποτελεί το μεγάλο ντεμπούτο του Deadpool στο MCU. Γι’ αυτό τον λόγο ο Ryan Reynolds δήλωσε πως το «Deadpool 3» θέλει να είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι που τον έκανε να κάνει σοβαρή αναζήτηση ψυχής και ανταλλαγή ιδεών για να βοηθήσει το νέο Deadpool να ξεχωρίσει. Ωστόσο, δεν έχει τίποτα, εκτός από μια ιδέα: να φέρει πίσω τον Hugh Jackman για να παίξει τον Wolverine.

https://www.instagram.com/p/CjBjwWrJWUO/

Στο τέλος του βίντεο, οι οπαδοί βλέπουν τον Jackman να μπαίνει μέσα στον χώρο που μιλάει ο Reynolds και λέει ότι είναι έτοιμος, πριν το λογότυπο του Deadpool με τρία σημάδια από τα νύχια του Wolverine γεμίσει την οθόνη και το βίντεο τελειώσει.

Εκτός κι αν ο Ryan Reynolds και ο Hugh Jackman αποφάσισαν να τρολάρουν τους οπαδούς της Marvel, τότε πρόκειται για μια ανακοίνωση που προκαλεί σίγουρα ενθουσιασμό. Ο Jackman συμμετείχε σαν Wolverine για πρώτη φορά στο «X-Men» του 2000, ενώ ερμήνευσε ξανά τον χαρακτήρα στις συνέχειες «X2: X-Men United», «X-Men: The Last Stand», «X-Men Origins: Wolverine», «The Wolverine», «X-Men: First Class», «X-Men: Days of Future Past», «X-Men: Apocalypse» και τέλος στο «Logan». Στον απόηχο αυτής της ταινίας του 2017, φαινόταν να αποχαιρετά οριστικά τον χαρακτήρα του Wolverine, αλλά προφανώς, από τότε φαίνεται να άλλαξε γνώμη.

Η ερμηνεία του Hugh Jackman σαν Wolverine είναι ένας αρκετός λόγος για να δει κάποιος το «Deadpool 3».

Χρήστος Αρφάνης
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).