Η Ιδιωτική Ασφάλιση Αλλιώς!

Είμαι σίγουρη πως λίγο ή πολύ γνωρίζετε τι σημαίνει ιδιωτική ασφάλιση. Ειδικότερα αν διατηρείτε και κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο τότε έχετε και μια εμπειρία πάνω στο θέμα.

Για αυτό που είμαι επίσης σίγουρη είναι πως στην νέα στήλη μας θα βρείτε πολλές πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές και για τις κλασικές ασφαλίσεις υγείας, αυτοκινήτων, σκαφών, κατοικίας – περιουσίας αλλά και για προγράμματα ασφάλισης που δεν είναι τόσο διαδεδομένα αλλά μπορεί να προσφέρουν απάντηση σε ένα πρόβλημα που θεωρούμε ότι δεν έχει λύση.

Ο πρώτος πολύ σημαντικός παράγοντας σε όλους τους κλάδους της ιδιωτικής ασφάλισης είναι η σωστή και αμερόληπτη ενημέρωση από τους ασφαλιστικούς συμβούλους προς τους πελάτες τους. Από την προσωπική μου εμπειρία, αναπολώντας συναντήσεις με υποψήφιους πελάτες που είχαν μηδενική ή λανθασμένη πληροφόρηση, διαπίστωσα πως πολλοί θεωρούν πως η ιδιωτική ασφάλιση είναι κάτι αχρείαστο, αφερέγγυο ή ακόμα και γρουσούζικο! Δεν είναι λίγες οι φορές που ως ασφαλιστική σύμβουλος έχω αντιμετωπίσει διαφόρων ειδών αντιρρήσεις.

Κάποιες από αυτές:
«Είμαι υγιέστατος δεν τα χρειάζομαι εγώ αυτά!»
«Δεν πιστεύω στην ιδιωτική ασφάλιση»
«Είναι γρουσουζιά γιατί προκαλώ το κακό»
«Ξέρω εγώ από αυτά και τα έχω όλα καλυμμένα».

Το οξύμωρο των παραπάνω παραδειγμάτων είναι πως ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των ανθρώπων στο τέλος παραδέχτηκαν ότι τελικά είχαν λανθασμένη αντίληψη ή πως είχαν καταλάβει κάτι διαφορετικό διότι δεν είχαν όλη την πληροφορία που χρειάζονταν.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η γνώση είναι δύναμη και σε μια εποχή που όλα αλλάζουν ραγδαία είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζουμε πώς μπορούμε να προστατεύσουμε το μεγαλύτερο αγαθό που είναι η υγεία η δικιά μας αλλά και των ανθρώπων που αγαπάμε, την περιουσία μας, την επιχείρησή μας και πολλά άλλα. Και η τελική απόφαση είναι στο χέρι μας!

info
Website: www.cpvinsurance.gr
Email: cpvinsurance@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/cpvinsurance
Instagram: https://www.instagram.com/cpvinsurance/

Χρυσούλα Βλάχου
Ασφαλιστική & Επενδυτική Σύμβουλος Website: www.cpvinsurance.gr Email: cpvinsurance@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/cpvinsurance Instagram: https://www.instagram.com/cpvinsurance/