Έρχεται η συνέχεια του «Frasier» με τον Kelsey Grammer να επιστρέφει

Το Deadline επιβεβαιώνει ότι η συνέχεια του «Frasier» είναι γεγονός. Ο Kelsey Grammer επιστρέφει στον κωμικό χαρακτήρα που όλοι αγαπήσαμε, ενώ ακόμα θα κάνει την εκτέλεση παραγωγής, για τη σειρά που έρχεται στο Paramount+.

Το δημιουργικό σχέδιο για τη σειρά ακολουθεί το επόμενο κεφάλαιο του Frasier Crane σε μια διαφορετική πόλη. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι από τους χαρακτήρες της αρχικής σειράς θα επιστρέψουν, αλλά θεωρούμε πως μπορούν να επιστρέψουν, έστω σε ρόλους guest.
Επιπλέον, όμως, δεν έχει ανακοινωθεί κανένας ηθοποιός για την συνέχεια του «Frasier» καθώς δεν έχουν οριστεί ακόμα οι σεναριογράφοι για τον νέο κύκλο επεισοδίων, αν και κεντρικοί σεναριογράφοι θα είναι ο Chris Harris (γνωστός από το How I Met Your Mother) και ο Joe Cristalli (Life In Pieces). Η παραγωγή της σειράς θα γίνει από το CBS Studios σε συνεργασία με την Grammnet NH Productions του Grammer.

Το «Frasier» προβλήθηκε αρχικά για 11 σεζόν μεταξύ του 1993 και του 2004 στο NBC. Δημιουργήθηκε από τους David Angell, Peter Casey και David Lee και παραγωγή από Grammnet Prods και από τα CBS Studios, προκάτοχο της Paramount Network Television. Στην σειρά πρωταγωνιστούν στο πλευρό του Kelsey Grammer, ο David Hyde Pierce, η Jane Leeves, η Peri Gilpin και ο John Mahoney.

Ως μία από τις πιο διάσημες κωμικές σειρές της δεκαετίας του 1990 και του 2000, το «Frasier» σημείωσε ρεκόρ για τα περισσότερα βραβεία Emmy που κέρδισε μια σειρά βασισμένη σε σενάριο εκείνη την εποχή, τα οποία φτάνουν τα 37, συμπεριλαμβανομένων πέντε διαδοχικών Emmy στην κατηγορία Outstanding Comedy Series.

Πηγές

https://deadline.com/2022/10/frasier-sequel-series-kelsey-grammer-series-greenlight-paramount-plus-1235134390/
https://www.imdb.com/name/nm0001288/

Avatar
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).