Γιατί ένα sequel του Mrs Doubtfire είναι αδύνατο να γίνει

Ο Chris Columbus, ο οποίος σκηνοθέτησε το κλασικό πλέον Mrs Doubtfire με τους Robin Williams και Sally Field, αναφέρθηκε πρώτη φορά στο εάν είναι εφικτό να έχει sequel η αγαπημένη ταινία.

Μιλώντας στο SF Gate των SF Film Awards ο Columbus αναφέρθηκε στη βραβευμένη ταινία η οποία γυρίστηκε στο San Francisco, καθώς και για τη φιλία του με τον αείμνηστο Williams, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του το 2014 σε ηλικία 63 ετών. Είναι αδύνατο. Είναι απλά αδύνατο, διαβάζει το Three Pixels Lab να λέει ο Chris Columbus για το εάν μπορεί να φανταστεί οποιονδήποτε άλλον να παίξει το ρόλο που έπαιξε ο Robin Williams, σε κάποιο sequel του Mrs Doubtfire.

Τυχαία, διάβαζα πολλές κριτικές σήμερα και για το σόου του Broadway (σ.σ. το σόου για το Mrs Doubtfire έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα)… Και αυτός ο τύπος που τον υποδύεται (σ.σ. Rob McClure) έχει πολλή ενέργεια και είναι φανταστικός. Αλλά δεν είναι ο Robin. Ο Robin ήταν μοναδικός στο είδος του. Ενώ πολλά κινηματογραφικά συνεργεία και καστ ακολουθούν χωριστούς δρόμους μετά το τέλος της παραγωγής, ο Columbus δήλωσε ότι εκείνος και ο Williams κράτησαν επαφή και μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Γίναμε πολύ καλοί φίλοι. Περνούσαμε κάθε Σαββατοκύριακο μαζί, πηγαίνοντας σε μαγαζιά με κόμικς και κάνοντας παρέα, μοιράστηκε ο σκηνοθέτης.

Αρχική δημοσίευση: Three Pixels Lab, 15 Δεκεμβρίου 2021

Πηγές:

https://www.filmy.gr/movies-database/mrs-doubtfire/

https://www.sfgate.com/sf-culture/article/robin-williams-mrs-doubtfire-chris-columbus-sequel-16686526.php

https://www.broadway.com/shows/mrs-doubtfire/

Avatar
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).