Πώς ο σκηνοθέτης του “The Flash” έπεισε τον Keaton να επιστρέψει

Ο σκηνοθέτης του “The Flash” αποκάλυψε πώς έκανε τον Michael Keaton να επιστρέψει σαν Batman την στιγμή που ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως θα ερμηνεύσει ξανά τον ήρωα μόνο σε μια ταινία του Tim Burton.

Σε άρθρο του ComicBook.Com διαβάζουμε τις δηλώσεις του Andy Muschietti, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας The Flash. Ο Muschietti αποκαλύπτει πώς έπεισε τον Keaton. “Νομίζω πως ήταν τιμή για τον Keaton να έρθει να ξανακάνει αυτόν τον χαρακτήρα. Αλλά κυρίως του στείλαμε ένα υπέροχο σενάριο και αυτό είναι πιθανότατα αυτό που τον ενδιέφερε. Είναι πιο πολύπλοκο από αυτό όμως… του δώσαμε μεν ένα υπέροχο σενάριο, αλλά και εγώ του υποσχέθηκα εξαιρετική σκηνοθεσία. Και αυτό ήταν όλο!“.

Μια πρώτη ματιά στο The Flash μας χάρισε το DC FanDome με ένα σύντομο video, ενώ ακόμα είδαμε και το πρώτο δείγμα της επιστροφής του Michael Keaton σαν Batman! Με μια μουσική που θυμίζει την κλασική μουσική του Danny Elfman από την ταινία Batman του 1989 σε σκηνοθεσία Tim Burton, καθώς και μια γνωστή τραχιά φωνή που αφηγείται, η οποία δεν είναι άλλη από του Michael Keaton, έχουμε την πρώτη συνάντηση του Flash με τον Batman του Keaton. Η πρώτη ματιά στο The Flash που μας χάρισε το DC FanDome, όμως δεν αποκαλύπτει την εμφάνιση του ήρωα, καθώς βλέπουμε τον Σκοτεινό Ιππότη από πίσω.

 

Η ταινία “The Flash” κυκλοφορεί σύντομα στους κινηματογράφους από την Village Cinemas σε σκηνοθεσία Andy Muschietti με τους Ben Affleck, Michael Shannon, Ezra Miller, Michael Keaton, Kiersey Clemons, Ron Livingston, Temuera Morrison, Antje Traue, Saoirse-Monica Jackson, Sasha Calle, Maribel Verdú.

Πηγές

https://threepixelslab.gr/movies-series/movies/109067/pos-skinothetis-tou-the-flash-epeise-ton-keaton-epistrepsei/

Χρήστος Αρφάνης
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).