Ο Clooney θυμάται να τον μαγνητοσκοπούν οπαδοί όντας πεσμένος στο δρόμο έπειτα από ατύχημα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο George Clooney αναφέρθηκε στο περιστατικό όπου οπαδοί τον κατέγραφαν σε βίντεο, καθώς ο ηθοποιός ήταν πεσμένος στο δρόμο έπειτα από ατύχημα με μοτοσυκλέτα.

“Περίμενα να κλείσει η μίζα μου. Αν είσαι δημόσιο πρόσωπο, αυτό που συνειδητοποιείς όταν είσαι στο έδαφος νομίζοντας ότι είναι η τελευταία στιγμή της ζωής σου, είναι ότι για μερικούς ανθρώπους θα είναι απλώς ψυχαγωγία για τη σελίδα τους στο Facebook”, διαβάζουμε στις δηλώσεις του ηθοποιού που περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν μετά το ατύχημα στην πρόσφατη συνέντευξή του με τους Sunday Times.

“Είμαι πολύ θετικός τύπος, αλλά αυτό μου είπε ξεκάθαρα ότι πραγματικά βρίσκομαι εδώ μόνο για τη διασκέδασή τους.” Ο Clooney είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για το ατύχημα και τη στάση που είχαν οι οπαδοί του, ενώ στην τότε συνέντευξή του για το GQ, μοιράστηκε ότι η πρώτη του σκέψη ήταν τα δίδυμα του, ο γιος του Alexander δηλαδή και η κόρη του Ella, τους οποίους υποδέχτηκε τον Ιούνιο του 2017 με τη σύζυγό του Amal.

“Στράφηκε (σ.σ. ο οδηγός που έπεσε πάνω στη μοτοσυκλέτα του Clooney) κυριολεκτικά ακριβώς μπροστά μου. Εκτοξεύτηκα. Πήγαινα με τα μούτρα. Αλλά προσγειώθηκα στα χέρια και στα γόνατά μου. Αν το έκανες 100 φορές, ίσως όταν προσγειωθείς στα χέρια και στα γόνατά σου και σε οποιαδήποτε άλλη εκδοχή προσγειωθείς, είσαι τοστ. Βγήκαν τα παπούτσια μου. Όταν χτύπησα στο έδαφος, το στόμα μου, νόμιζα ότι όλα μου τα δόντια είχαν σπάσει. Αλλά ήταν γυαλί από το παρμπρίζ, πρόσθεσε ο ηθοποιός πριν δηλώσει τα εξής συμπληρωματικά: “Τα παιδιά μου ήταν ενός έτους, και κυρίως ήταν η σκέψη ότι αυτό ήταν και ότι δεν θα τα ξαναδώ“.

Πηγές

https://threepixelslab.gr/movies-series/112021/clooney-thymatai-ton-magnitoskopoun-opadoi-ontas-pesmenos-sto-dromo-epeita-apo-atychima/

https://www.thetimes.co.uk/article/george-clooney-turning-60-is-a-bummer-but-its-that-or-dead-kcwkrn0xz

https://www.gq.com/story/george-clooney-icon-of-the-year-2020

Avatar
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).