Ο Holland θυμάται πως τα έκανε θάλασσα στην ακρόασή του για το Star Wars

Ο Tom Holland θυμήθηκε μια ξεκαρδιστική στιγμή από μια ακρόασή του για το Star Wars στο τελευταίο επεισόδιο του Hot Ones.

Ο αστέρας του επιτυχημένου Spider-Man No Way Home εμφανίστηκε σε πρόσφατο επεισόδιο του Hot Ones, κατά τη διάρκεια του οποίου συμμετείχε στην παραδοσιακή για την εκπομπή δοκιμή πικάντικων καυτερών sauce σε φτερούγες κοτόπουλου απέναντι από τον οικοδεσπότη Sean Evans. Κάποια στιγμή στη συνομιλία τους, ο Holland θυμήθηκε όταν έκανε ακρόαση για ένα ρόλο στο franchise του Star Wars και τα έκανε θάλασσα επειδή γέλασε με το άτομο που διάβαζε τις ατάκες του droid απέναντί του.

“Θυμάμαι ότι σκέφτηκα: «Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η κυρία να διαβάσει τις γραμμές του ρομπότ απέναντί μου», απλώς και μόνο επειδή αυτό θα ήταν γελοίο“, ακούμε τον Holland να δηλώνει στο Hot Ones. “Δεν θυμάμαι ποια ήταν η ατάκα μου, αλλά η φάση ήταν «Ας επιστρέψουμε στο Falcon!». Και τότε αυτή η κυρία, ευλογημένη να είναι, καθόταν εκεί με πλήρη αφοσίωση και έκανε κάτι «μπιπ-μπιπ-μπουπ-μπουπ…».

Μετά την πρώτη προσπάθεια στην ακρόασή του για το Star Wars, ο Tom Holland ξεκαρδίστηκε και τη ρώτησε αν αυτές ήταν στα σοβαρά οι ατάκες της. “Θυμάμαι να λέω «Δεν πρόκειται να το κάνεις αυτό, σωστά;» Και είπε, «Λοιπόν, ναι. Το ρομπότ είναι μέρος της σκηνής, αυτός είναι ο χαρακτήρας». Έτσι ξέσπασα στα γέλια, γιατί, ξέρεις πως είναι όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις κάνει κάτι τόσο λάθος; Απλώς δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω.”

Πηγές

https://threepixelslab.gr/movies-series/112716/holland-thymatai-pos-ekane-thalassa-tin-akroasi-tou-gia-star-wars/, https://youtu.be/qxGmGGmvFD8

 

Χρήστος Αρφάνης
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).