Το κορυφαίο ελληνικό τουρνουά 3×3 Stoiximan AegeanBall Festival στις 7-9 Ιουλίου 2023 στη Σύρο

Ιωάννης Βρούτσης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Σύρου-Ερμούπολης), Γιάννης Λάσκαρης (Διευθύνων Σύμβουλος Progame), Γιώργος Πρίντεζης, Πάνος Κωνσταντόπουλος (Vice President Stoiximan) @ Stoiximan AegeanBall Festival

Η καρδιά του μπάσκετ «χτυπά» για 5 η χρονιά στη Σύρο. Η σπουδαία αθλητική γιορτή του Stoiximan AegeanBall Festival που συνδυάζει την παρουσία κορυφαίων αθλητών του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με Ολυμπιονίκες, παιδιά ακαδημιών, νέους και νέες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, επιστρέφει στις 7-9 Ιουλίου 2023 στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Το κορυφαίο 3X3 μπασκετικό γεγονός της χώρας έκανε την επίσημη παρουσίασή του για αυτή τη χρονιά με τη συνέντευξη Τύπου που έγινε στον χώρο της Ατράκτου, παρουσία του εμπνευστή της διοργάνωσης και ενός εκ των πιο εμβληματικών αθλητών των παρκέ της Ευρώπης, του Γιώργου Πρίντεζη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, κ. Ιωάννη Βρούτση, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Progame, κ. Γιάννη Λάσκαρη και του Vice President της Stoiximan, κ. Πάνου Κωνσταντόπουλου.

Δήλωσε συμμετοχή για το μεγαλύτερο event basket του καλοκαιριού!
Αν θέλεις να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία του Stoiximan AegeanBall Festival 2023, να συναντήσεις ή ακόμη και να αντιμετωπίσεις τα ινδάλματά σου, φτιάξε την ομάδα σου και δήλωσε συμμετοχή εδώ. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες και διαγωνισμούς για τις ακόλουθες κατηγορίες U11 (αγόρια-κορίτσια γεννημένα το 2012-2014), U13 (αγόρια-κορίτσια γεννημένα το 2010-2011), U15 (αγόρια-κορίτσια γεννημένα το 2008-2009), U17 (αγόρια-κορίτσια γεννημένα το 2006-2007), Open 18+ ELITE (άντρες-γυναίκες γεννημένοι από το 2005 και μετά), Veterans 35+ (άντρες-γυναίκες γεννημένοι από το 1988 και μετά).
Για όσους αθλητές θέλουν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, αλλά δεν μπορούν να βρουν ομάδα, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν ομάδες από τη διοργανώτρια αρχή.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου η OROeORA PRINTEZIS, κλήρωσε σε έναν τυχερό δημοσιογράφο, το συλλεκτικό ρολόι της διοργάνωσης, ενώ στους παρευρισκόμενους δόθηκε η επίσημη εμφάνιση της διοργάνωσης με την υπογραφή του Γιώργου Πρίντεζη και παραδοσιακές μπουκιές της Σύρου από τη βιοτεχνία Κορρές. Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Stoiximan.

Δείτε εδώ βίντεο με ορισμένες όμορφες στιγμές από την περσινή διοργάνωση.