DB.one: Εξαιρετικές κοπές και fusion πιάτα με σεβασμό στις πρώτες ύλες

Στο μενού του εστιατορίου DB.one «πρωταγωνιστούν» οι ποιοτικές κοπές κρέατος, αλλά και τα fusion πιάτα που εμπλέκουν αρμονικά πρώτες ύλες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Με στόχο ένα γαστρονομικό ταξίδι υψηλών απαιτήσεων, το DB.one χρησιμοποιεί κοπές κρεάτων αποκλειστικά από την Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία, από φάρμες οι οποίες λειτουργούν σεβόμενες τις αρχές της βιωσιμότητας και της αειφορίας. Παράλληλα, το εστιατόριο επιδιώκει να έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, για αυτό και επιλέγει να χρησιμοποιεί μερικά από τα καλύτερα προϊόντα προερχόμενα από εγχώριους παραγωγούς.

Το «μυστικό» της βαθιάς νοστιμιάς που χαρακτηρίζει τα πιάτα του εστιατορίου, βρίσκεται στην προσεκτική διαχείριση των πρώτων υλών. Με σεβασμό στην πρώτη ύλη, η ομάδα επαγγελματιών του DB.one διαχειρίζεται με προσοχή τις διαφορετικές κοπές, ακολουθεί πιστά τις απαιτούμενες διαδικασίες φύλαξης των κρεάτων και προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα επιλογής της κοπής που επιθυμεί από τη «βιτρίνα κρεάτων» του εστιατορίου. Επιπλέον, το μενού του DB.one διαθέτει fusion επιλογές, που φέρουν την έμπνευση και την υπογραφή του Chef Ulas Tunc, όπου επιδιώκει την τελειότητα μέσα από ανατρεπτικούς συνδυασμούς προϊόντων.