Δροσερός & καθαρός αέρας με την υπογραφή της Dyson!

Η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και όλοι αναζητάμε ένα δροσερό καταφύγιο!
Ας κάνουμε τον χώρο μας άνετο, φιλόξενο και ελκυστικό με τις καλύτερες λύσεις δροσιάς!
Σας παρουσιάζουμε τον ανεμιστήρα δαπέδου Dyson CoolTM AM07 Tower και τον καθαριστή
αέρα και ανεμιστήρα Dyson Pure Cool TP00.

Γνωρίστε τον Ανεμιστήρα Δαπέδου Dyson Cool™ AM07 Tower

Ο ανεμιστήρας δαπέδου Dyson Cool™ AM07 Tower εξασφαλίζει δροσερό αέρα και εντυπωσιάζει με τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την άριστη απόδοση. Eίναι ειδικά σχεδιασμένος για μεγάλους χώρους, εξαιρετικά αθόρυβος και δυνατός. Σας δροσίζει το καλοκαίρι διατηρώντας τον περιβάλλοντα χώρο σας στη σωστή θερμοκρασία.

Αισθητική υπεροχή

Ο ανεμιστήρας Dyson Cool™ AM07 Tower διαθέτει ιδιαίτερο σχεδιασμό χωρίς περιστρεφόμενα πτερύγια και άβολες γρίλιες που ενισχύει την υψηλή αισθητική του χώρου σας, την προστασία των παιδιών και τον εύκολο καθαρισμό.

Προηγμένη τεχνολογία

Η τεχνολογία Air Multiplier™ ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα παρέχοντας μια συνεχή, ισχυρή και ομαλή δροσερή ροή αέρα 500 lt/sec που σε συνδυασμό με την λειτουργία περιστροφής 70° και την δυνατότητα επιλογής μεταξύ 10 ταχυτήτων, εξασφαλίζει ότι ο δροσερός αέρας διαχέεται σε ολόκληρο το δωμάτιο με την ρύθμιση που σας ταιριάζει κάθε φορά. Το τηλεχειριστήριο έχει καμπυλωτή σχεδίαση και είναι μαγνητισμένο ώστε να τοποθετείται στην κορυφή της συσκευής για εύκολη πρόσβαση και αποθήκευση. Ο χρονοδιακόπτης ρυθμίζεται από 15 λεπτά έως 9 ώρες παρέχοντάς σας τη δυνατότητα αδιάλειπτης λειτουργίας.

Καθαρός αέρας και δροσιά με το Dyson Pure Cool TP00

Η εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση είναι συχνά αόρατη, αλλά είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Αυτό το παγκόσμιο ζήτημα αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για να βρει η Dyson τη λύση. Η τελευταία τεχνολογία καθαρισμού που αναπτύχθηκε από την Dyson είναι το αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας και δοκιμών από μηχανικούς που θέλουν να προσφέρουν καθαρότερο αέρα σε εσάς και την οικογένειά σας.

Ο καθαριστής αέρα και ανεμιστήρας Dyson Pure Cool TP00 εξασφαλίζει καθαρό αέρα όλο τον χρόνο ενώ παράλληλα σας δροσίζει σαν ανεμιστήρας το καλοκαίρι συνδυάζοντας πρωτότυπο σχεδιασμό χωρίς πτερύγια και άριστη απόδοση.

Το μοναδικό σύστημα διήθησης με φίλτρο 360° Glass HEPA και ενεργού άνθρακα, συλλαμβάνει το 99,95% των εξαιρετικά μικρών αερομεταφερόμενων σωματιδίων τόσο μικρών όσο 0,1 microns όπως τα αλλεργιογόνα, τα βακτήρια, την γύρη, τις τρίχες των κατοικίδιων, τους ρύπους καθώς και αέρια, οσμές και τους οικιακούς καπνούς.

Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier™ που ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα παρέχοντας μια συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή καθαρού αέρα σε όλο το δωμάτιο, καθιστούν το Dyson Pure Cool TP00 την ιδανική συσκευή για σωστό καθαρισμό του χώρου σας. Διαθέτει πιστοποίηση για περιπτώσεις άσθματος και αλλεργιών από το Ίδρυμα για Άσθμα και Αλλεργίες της Αμερικής. Eίναι ιδανικό και για όσους κοιμούνται ελαφρά, καθώς η ειδική λειτουργία Night Mode επιτρέπει τις πιο αθόρυβες ρυθμίσεις. Η περιστροφή 70° παρέχει μεγάλη διάχυση του καθαρού αέρα σε όλο το δωμάτιο και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 10 ταχυτήτων εξασφαλίζει ότι θα έχετε κάθε στιγμή τη ρύθμιση που σας ταιριάζει. Το Dyson Pure Cool TP00 είναι ασφαλές και εύκολο στον καθαρισμό καθώς δεν διαθέτει περιστρεφόμενα πτερύγια ή άβολες γρίλιες.

Το τηλεχειριστήριο έχει καμπυλωτή σχεδίαση και είναι μαγνητισμένο ώστε να τοποθετείται στην κορυφή της συσκευής για εύκολη πρόσβαση και αποθήκευση. Ο χρονοδιακόπτης ρυθμίζεται από 15 λεπτά έως 9 ώρες παρέχοντάς σας τη δυνατότητα αδιάλειπτης λειτουργίας.

 

 

info

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.damkalidis.gr