Η υπηρεσία MyCar Alarm της LG ενσωματώνεται στα αυτοκίνητα της KG

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του συστήματος συναγερμού αυτοκινήτων LG MyCar Alarm Service. Το σύστημα τελευταίας τεχνολογίας ενσωματώνεται στο Infoconn, την υπηρεσία συνδεδεμένου αυτοκινήτου που αποτελεί μέρος της mobile εφαρμογή της KG Mobility, και εφαρμόστηκε στα νέα REXTON SPORTS&KHAN CULMEN, REXTON NEW ARENA της KG, αυτοκινητοβιομηχανίας με έδρα την Κορέα. Σχεδιασμένο για να
λειτουργεί απρόσκοπτα με τα σύγχρονα οχήματα, το LG MyCar Alarm Service βελτιώνει και διευρύνει την mobility εμπειρία.

Η LG ανέπτυξε το LG MyCar Alarm Service ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση, τόσο από τις αυτοκινητοβιομηχανίες όσο και από τους καταναλωτές, για υπηρεσίες κινητικότητας που είναι ενσωματωμένες σε οχήματα. Μια πλατφόρμα υπηρεσιών στο σπίτι που λειτουργεί μέσω της τηλεόρασης, παρέχει άμεσες ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση του οχήματος και την εμφάνιση τυχόν προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας, μιας πόρτας που δεν κλείνει ή της εμπλοκής του οχήματος σε ατύχημα.

Με τη χρήση τεχνολογίας Internet of Things (IoT), το LG MyCar Alarm Service επεκτείνεται πέρα από τις διαθέσιμες υπηρεσίες ειδοποιήσεων που υπήρχαν μέχρι σήμερα για smartphone και εμφανίζει ειδοποιήσεις στην οθόνη της τηλεόρασης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τις βλέπουν ενώ απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στο σπίτι.