Νέο κατάστημα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς» στην Αλεξανδρούπολη

Ένα νέο κατάστημα «νέας γενιάς» ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στη Γέφυρα Μαΐστρου στο 1 ο χλμ Αλεξανδρούπολης Φερών. Είναι το 4 ο κατάστημα που δημιουργεί η IKEA, εταιρία του Ομίλου FOURLIS κάτω από το νέο concept, μετά το IKEA Πειραιά, το IKEA The Mall Athens στην Ελλάδα και το ΙΚΕΑ Mall of Sofia στη Βουλγαρία.
Τα καταστήματα «νέας γενιάς» συνδυάζουν την καινοτομία με την ευκολία καθώς προσαρμόζουν ένα φυσικό κατάστημα στην εποχή του e-commerce προσφέροντας ολιστικά την εμπειρία ΙΚΕΑ. Το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ Αλεξανδρούπολη στεγάζεται σε ένα χώρο 1.700τμ που εκτείνεται σε 2 ορόφους και οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα αγορές ειδών σπιτιού και μικρότερων επίπλων από μία γκάμα 600 ετοιμοπαράδοτων προϊόντων. Παράλληλα, έχουν πρόσβαση για αγορές, μέσω παραγγελίας με όλους τους διαθέσιμους τρόπους, σε όλη τη γκάμα των προϊόντων ΙΚΕΑ με δυνατότητα δωρεάν παραλαβής από το κατάστημα ή με μικρή επιπλέον χρέωση για παράδοση στον χώρο τους.
Με στόχο την εξυπηρέτηση του καταναλωτή διαθέτει τμήμα Σχεδιασμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ο επισκέπτης, κατόπιν ραντεβού, μπορεί να σχεδιάσει με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού την κουζίνα ή την ντουλάπα του. Επιπλέον, προσφέρεται και υπηρεσία συναρμολόγησης για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.