Μάρθα Φριντζήλα – Δημήτρης Μυστακίδης @ Θέατρο Κήπου, Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 20 Ιουλίου, Θέατρο Κήπου – Θεσσαλονίκη. Δύο κόσμοι διαφορετικοί, αλλά τόσο ταιριαστοί! Δύο καλλιτέχνες που οι πορείες τους συναντήθηκαν πολλές φορές. Δύο φίλοι που αλληλοσυμπληρώνονται επί σκηνής. Η Μάρθα με σημαία την ομορφιά, την ποίηση, την τρέλα του έρωτα. Ο Δημήτρης με γνώμονα την κοινωνία, τις καθημερινές ιστορίες συλλογικής και ατομικής τρέλας, αλλά και το γλέντι, την παρέα, την εκτόνωση. Κοινή τους βάση το χιούμορ και το μεράκι σε ό,τι κάνουν! Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00. Η Μάρθα και ο Δημήτρης μαζί με τις μπάντες τους θα ανέβουν στη σκηνή στις 21:00

Η Μάρθα με το Kubara Project, το σίκουελ της σειράς Kubara Project – the magical mystery tour, με τραγούδια από την δισκογραφία της αλλά και τραγούδια αγαπημένα και πειραγμένα.

Ο Δημήτρης με τα τραγούδια του νέου του δίσκου, με ρεμπέτικα και ό,τι τον σημάδεψε ως σήμερα. Πληροφορίες: info@fishbowl.gr. Μείνετε συντονισμένοι στο facebook event της συναυλίας.

Τιμές εισιτηρίων
Έναρξη προπώλησης 13 ευρώ (έχουν εξαντληθεί)
Η τιμή έχει διαμορφωθεί στα 15 ευρώ* τα εισιτήρια γενικής εισόδου βρίσκονται στις κερκίδες και στην αρένα, είναι μη αριθμημένα και αφορούν εισιτήρια καθημένων και ορθίων, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κατά την ώρα προσέλευσης.