Νέο κατάστημα της Diesel στη Μύκονο

Το νέο κατάστημα φέρνει το πνεύμα της Diesel στον κορυφαίο προορισμό διακοπών, αποκαλύπτοντας ένα νέο shop statement concept.

Η προσέγγιση της Diesel στην ατομικότητα, την απελευθέρωση, τη σεξουαλικότητα και τη διασκέδαση βρήκε νέο «σπίτι» στον πιο όμορφο και ηδονιστικό προορισμό διακοπών: τη Μύκονο. Το κατάστημα εκπροσωπεί την εμβληματικά τολμηρή διάθεση του brand και την πρόσφατη αναγέννησή του υπό τη διεύθυνση του Creative Director Glenn Martens.
Στο cocktail party, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την αποκλειστική για τη Μύκονο capsule συλλογή, που αποτελεί έναν ύμνο στον ήλιο και περιλαμβάνει solarized denim και ζέρσεϊ με ανακλαστική επικάλυψη, μεταλλιζέ και ανακλαστικές επεξεργασίες που χαρίζουν ένα «βρώμικο» glamour σε ντένιμ, μίνι φούστες, αμάνικα τοπ, φορέματα και αξεσουάρ όπως η τσάντα D-vina-chain και τα σανδάλια D-vina. Ανάμεσα τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση, και ο Ανδρέας Αθανασόπουλος.
Στο κατάστημα της Μυκόνου θα βρει κανείς επίσης μια σημαντική επιλογή από αποκλειστικά fashion show κομμάτια που αντιπροσωπεύουν τον επόμενο ορίζοντα του denim couture, που ανεβαίνει σε νέο επίπεδο.Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Καλογερά 12 στη Χώρα, κοντά στο περίφημο Αιγαιοπελαγίτικο λιμάνι του νησιού.