Ο εχθρός που θέλει να δει ο Snyder στο Sequel του “The Batman”

Ποιος είναι ο εχθρός του Σκοτεινού Ιππότη που θέλει να δει ο Snyder στο Sequel του The Batman;

Το αναμενόμενο blockbuster της DC κυκλοφόρησε στις 4 Μαρτίου 2022, μετά από πολλές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του COVID-19. Η Warner Bros. από το Main Trailer ακόμα του The Batman μας προϊδέασε ότι πρόκειται για την πιο σκοτεινή και άγρια ταινία του ήρωα μέχρι σήμερα, με τον Robert Pattinson να φοράει την εμβληματική μάσκα και την κάπα του Σκοτεινού Ιππότη για πρώτη φορά για τις ανάγκες του ρόλου. Το συγκλονιστικό Trailer του The Batman αποκαλύφθηκε ως μέρος της εκδήλωσης του DC FanDome.

Σε εμφάνισή του στο Post-Credit Podcast, ο Zack Snyder αποκάλυψε ποιος εχθρός θα ήταν η επιλογή του και θα ήθελε να δει σε ένα πιθανό Sequel του The Batman του Matt Reeves. Ο γνωστός σκηνοθέτης ακούγεται να δηλώνει και να εξηγεί γιατί θα ήθελε να εμφανιστεί ο Mr. Freeze στη δεύτερη ταινία της σειράς, εάν η ταινία επεκταθεί σε ένα νέο franchise με τον ήρωα του Batman.

Ο σκηνοθέτης του Batman v Superman είχε ακόμη και μια πρόταση για το ποιος θα μπορούσε να παίξει τον χαρακτήρα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Matthias Schweighöfer, ο οποίος πρόσφατα συμμετείχε στο Army of Thieves του Zack Snyder και κατά εκείνον, δήλωνε πως θέλει να παίξει τον Mr. Freeze.

Πηγές:
https://threepixelslab.gr/movies-series/movies/109981/echthros-pou-thelei-dei-snyder-sto-sequel-tou-the-batman/
https://podcasts.apple.com/us/podcast/zack-snyder-returns-army-of-thieves-rebel-moon/id1526064988?i=1000539914757

Avatar
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).