Όταν ο Jamie Dornan έχασε τον ρόλο του Superman από τον Henry Cavill

Με την ανακοίνωση ότι ο David Corenswet θα παίξει τον Superman στην νέα ταινία Superman: Legacy σε σκηνοθεσία James Gunn στο πλευρό της Rachel Brosnahan που θα ερμηνεύσει τη μάχιμη δημοσιογράφο Lois Lane, πάμε να δούμε πώς μερικά χρόνια νωρίτερα ο Jamie Dornan έχασε τον ρόλο του Superman από τον Henry Cavill, καθώς και την πρόταση που δέχτηκε από τη Marvel για να ερμηνεύσει έναν ήρωά της.

Ο ηθοποιός μίλησε στους New York Times σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη και αποκάλυψε ότι έχασε τον ρόλο του Superman από τον Henry Cavill. Παρά το γεγονός ότι έχασε την ευκαιρία να ερμηνεύσει έναν ήρωα από τα comic books, ο Dornan είπε ότι συναντήθηκε και με τον πρόεδρο των Marvel Studios, Kevin Feige, σχετικά με την ένταξή του στο MCU. “Είμαι πιο φιλόδοξος από ποτέ“, διαβάζουμε στις δηλώσεις του Jamie Dornan, ο οποίος εκφράζει την επιθυμία να πετύχει ώστε να γίνει ένας πατέρας που θα κάνει περήφανα τα παιδιά του.

“Είναι σαν μια ανάγκη να παραδώσω και να προσφέρω, (σ.σ. αυτό το συναίσθημα) είναι κάτι που θυμίζει άνθρωπο των σπηλαίων: Πρέπει να πετύχω για αυτά τα πολύτιμα ανθρωπάκια. Επίσης, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου, άναψε αυτή την επιπλέον φωτιά μέσα μου, αυτή την επιπλέον καύση της επιθυμίας να πετύχω“.

Όπως διαβάζουμε σε κείμενο του BBC, ο Dornan έχασε τον πατέρα του από COVID στις 15 Μαρτίου 2021. Ο Jamie Dornan σκέφτηκε επίσης να μην αφήσει τη συμμετοχή του στην ταινία Fifty Shades of Grey να τον αποτρέψει από το να παίξει τον Superman για την DC ή να συμμετάσχει σε μια ταινία της Marvel. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι θαύμαζε τον φίλο του Robert Pattinson, ο οποίος δεν άφησε το Twilight να τον αποτρέψει την ερμηνεία του Σκοτεινού Ιππότη για το The Batman.

“Θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν ότι νιώθω ότι αυτός (σ.σ. ο Robert Pattinson) και οι δικοί του το έχουν παίξει πολύ έξυπνα. Ό,τι έχει κάνει από το Twilight και έπειτα είναι πολύ έξυπνο και όμορφα φτιαγμένο και αυτές οι ταινίες δεν θα χρηματοδοτούνταν με το όνομά του, αν δεν έπαιζε πρώτα σε αυτές τις ταινίες (σ.σ. του Twilight) που έβγαλαν δισεκατομμύρια δολάρια“, δήλωσε ο Jamie Dornan.

Δείτε το Main Trailer του The Batman

Πηγές
Χρήστος Αρφάνης
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).