Το AQUA Carpatica χορηγός της βιωματικής παράστασης «Οι Χρησμοί του Νερού» που θα πραγματοποιηθεί στον Αρχαιολογικό χώρο Δελφών

Το AQUA Carpatica είναι ο αποκλειστικός χορηγός της πρωτότυπης παράστασης «Οι Χρησμοί του Νερού». Πρόκειται για μια σπονδυλωτή, διαδραστική και συμμετοχική παράσταση που συνδέει την κλιματική αλλαγή και την παγκόσμια κρίση του νερού με το μυθικό υπόβαθρο και τη λατρεία του Απόλλωνα στους Δελφούς.
Σκηνοθέτης/χορογράφος της παράστασης είναι η κα Αποστολία Παπαδαμάκη. Μέσα από μια νοηματική πορεία, η παράσταση συνδυάζει επιστημονικές ανακαλύψεις και πορίσματα, ιστορικά γεγονότα, μυθικές οντότητες και υψηλά νοήματα, συνδέοντας τις έρευνες για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην ευρύτερη περιοχή των Δελφών και τις συνέπειες της ανθρώπινης δραστηριότητας στον υδροφόρο ορίζοντα με την παγκόσμια κρίση του νερού.
To AQUA Carpatica, το μοναδικό νερό στον κόσμο (Φυσικώς Ανθρακούχο) χωρίς νιτρικά και με πολλές διακρίσεις για τη γεύση και την ποιότητά του (88 διακρίσεις μέχρι στιγμής), στέκεται αρωγός στην υλοποίηση αυτής της παράστασης. Άλλωστε δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το περιβάλλον εδώ και αρκετά χρόνια με πολλές σημαντικές πρωτοβουλίες αλλά και επενδύσεις.
Τo AQUA Carpatica στηρίζει μια παράσταση που λειτουργεί ως υπενθύμιση της ευθύνης της
ανθρωπότητας να προστατεύσει τον πιο πολύτιμο πόρο του πλανήτη και ενθαρρύνει τη
συλλογική δράση για τον μετριασμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν 31 Ιουλίου & 1 η Αυγούστου και τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.