Boutari: Το ταξίδι της οινοποιίας ξεκινάει από τη Νάουσα

Το ταξίδι της νέας εποχής των οινοποιείων BOUTARI συνεχίζεται και μαζί του συνεχίζεται να γράφεται η ιστορία από εκεί που ξεκίνησε πριν 144 χρόνια, στην περιοχή της Νάουσας. Το πρώτο Οινοποιείο της BOUTARI ιδρύθηκε στη Νάουσα σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Μακεδονίας. Η Μακεδονία αποτελεί μια σημαντική πατρίδα για το οινοποιείο BOUTARI καθώς θεωρείται η αφετηρία στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού.
Με στόχο να τιμήσουν την γενέτειρα της εταιρείας, τα οινοποιεία BOUTARI, πραγματοποιήσαν μία εντυπωσιακή εκδήλωση την Τετάρτη στις 13 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο The Boston’s για φίλους και συνεργάτες της οινοποιίας από την ευρύτερη περιοχή. Η τοποθεσία καθόλου τυχαία δεν ήταν, καθώς το συγκεκριμένο κτίριο είναι ένα κτίριο ορόσημο για την ιστορία της πόλης, η παλιά δόξα της βιομηχανίας Νάουσας που ανακαινίστηκε έντεχνα και συνδυάζει αρμονικά την ιστορία με τη μοντέρνα “industrial” αρχιτεκτονική.
Οι σπουδαίες ιστορίες δεν τελειώνουν ποτέ και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία
να γευτούν συνοδεία εξαιρετικών εδεσμάτων, τα αρώματα της μεγάλης ποικιλίας κρασιών που διαθέτει η BOUTARI. Μια πραγματική γιορτή για το κρασί από μια ιστορική ελληνική οινοποιία.