ChatGPT Enterprise: Νέα έκδοση για επιχειρήσεις!

H ΟpenAI κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του ChatGPT αποκλειστικά για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Το ChatGPT Enterprise παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια, απόρρητο και πρόσβαση υψηλότερης ταχύτητας στην τεχνολογία της OpenAI. Εταιρίες όπως η Estée Lauder και η Carlyle έκαναν ήδη χρήση της νέας έκδοσης. Με την κυκλοφορία του ChatGPT Enterprise, η OpenAI θεωρεί ότι είναι πιθανό οι εργοδότες να αποδεχθούν πλέον με λιγότερες επιφυλάξεις τη χρήση του ChatGPT στις επιχειρήσεις τους.

Η Microsoft προσφέρει ήδη στις επιχειρήσεις πρόσβαση στο ChatGPT μέσω της υπηρεσίας Azure OpenAI. Ωστόσο, για να τη χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι πελάτες της πλατφόρμας Azure.

Οι στόχοι της Open AI
Με τo ChatGPT Enterprise, η OpenAI στοχεύει στη διεύρυνση των χρηστών της. Τώρα, οι δύσπιστοι εργοδότες, που απαγόρευαν στους υπαλλήλους τους τη χρήση του ChatGPT στον χώρο εργασίας, με κύριο επιχείρημα αυτό της ιδιωτικότητας, με τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα επανεξετάσουν τις απόψεις τους. Η νέα υπηρεσία στοχεύει την κάλυψη αναγκών των επιχειρήσεων, ενώ τις κάνει πιο δημιουργικές.

Δεδομένου ότι όλη η επεξεργασία δεδομένων του ChatGPT λαμβάνει χώρα στους διακομιστές της OpenAI, το ChatGPT Enterprise έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ασφαλείας των επιχειρηματικών πελατών. Έτσι, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο των δεδομένων.

Το Chat GPT χρησιμοποιείται για να καλύψει ανάγκες σε μια επιχείρηση, όπως:
– Aπαντήσεις σε σύντομες ερωτήσεις πελατών
– Δημιουργία περιεχομένου
– Τα στατιστικά στοιχεία και ανάλυση δεδομένων
– Διαχείριση διεργασιών και εύρεση λύσεων.