Η Chiquita συνεχίζει να ευαισθητοποιεί για τον καρκίνο του μαστού στηρίζοντας το «Άλμα Ζωής» και το Greece Race for the Cure(R)

Η Chiquita συνεχίζει υπερήφανα να ευαισθητοποιεί για τον καρκίνο του μαστού και στηρίζει το 15ο Greece Race for the Cure®, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023. Η Chiquita ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της με το «Άλμα Ζωής» και τον αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure® για να εμπνεύσει ελπίδα, να ενθαρρύνει την έγκαιρη διάγνωση και να προωθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Με το σύνθημα «ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ» και το hashtag #GRFC2023 το «Άλμα Ζωής» στοχεύει στην προώθηση του μηνύματος για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.
“Για ακόμη μια χρονιά, συγκεντρωνόμαστε για τον αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure® και είμαστε ενωμένοι, αποδεικνύοντας τη συλλογική μας δύναμη. Μαζί, είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού. Το ταξίδι μας για την ευαισθητοποίηση, την προώθηση της πρόληψης και την έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση συνεχίζεται. Με ακλόνητη αφοσίωση, αγωνιζόμαστε να αποδείξουμε ότι ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ανίκητος και ότι η ελπίδα και η ανθεκτικότητα μπορούν να νικήσουν”. δήλωσε η κ. Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” και Πρόεδρος του Greece Race for the Cure.