Η adidas ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη ΜΠΑΜ FC και παρουσιάζει τη νέα τους εμφάνιση

Η adidas καινοτομεί και συνεργάζεται με την πρωτοποριακή ερασιτεχνική, ποδοσφαιρική ομάδα ΜΠΑΜ FC. Η κορυφαία εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού στέκεται δίπλα στις προσπάθειες όλων όσοι έχουν όραμα και θέληση να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να πετύχουν τον στόχο τους.

Η ΜΠΑΜ FC ντύνεται με τα εμβληματικά 3 stripes και αποδεικνύει πως “IMPOSSIBLE IS NOTHING”. Η πιο αγαπητή ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου στα Social Media και στο Gen Z κοινό ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν. Δύο από τους κορυφαίους Έλληνες youtubers, ο Χάρης Μηλιώνης και ο Χάρης Τάσσος ή αλλιώς Karpouzisfetas και Madney, δημιούργησαν την ΜΠΑΜ FC με την πρωτοποριακή διαδικασία επιλογής παιχτών μέσω των social media. Η ΜΠΑΜ FC δεν είναι μόνο μια αθλητική ομάδα, η δράση της επεκτείνεται και σε κοινωνικής φύσεως ενέργειες και αυτό συνάδει απόλυτα με τo όραμα της adidas, που συνοψίζεται στο μότο “Through sports we have the power to change lives”.

Η adidas, για την εμφάνιση της ΜΠΑΜ FC, αντλεί έμπνευση από την εμφάνιση που είχε σχεδιάσει για την Εθνική Ολλανδίας του ’88 και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο design στο χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα της ΜΠΑΜ FC. Η εμφάνιση είναι φτιαγμένη από πλήρως ανακυκλωμένα υλικά και ελαφρύ ύφασμα που επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ρυθμίζοντας παράλληλα την υγρασία του σώματος και προσφέροντας στεγνή αίσθηση με την τεχνολογία AEROREADY.