Τα Kylie Cosmetics… προσγειώθηκαν στην Ελλάδα: Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και ομορφιά με θέα την Ακρόπολη

Η καρδιά της Αθήνας έλαμψε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς το εμβληματικό beauty brand Kylie Cosmetics έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά. Το welcome party, που φιλοξενήθηκε στη μαγευτική ταράτσα του Hyper Astro Bar, προσέφερε στους καλεσμένους μια αξέχαστη βραδιά, συνδυάζοντας τη σύγχρονη τάση στην ομορφιά με την πανοραμική θέα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, με τους πρώτους καλεσμένους να καταφθάνουν στο χώρο, έχοντας μια ροζ πινελιά πάνω τους. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι των media, αγαπημένοι celebrities, influencers, αλλά και beauty editors, όλοι γεμάτοι ενθουσιασμό για να παρακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια των Kylie Cosmetics στην Ελλάδα.
Καθώς ο ήλιος χανόταν στον ορίζοντα και χάριζε στον ουρανό ένα μαγευτικό ροζ χρώμα, οι καλεσμένοι διασκέδαζαν υπό τους chill-out ήχους της ταλαντούχας DJ, πριν πάρουν τη σκυτάλη οι χαρισματικές οικοδέσποινες της βραδιάς, Άλκηστις Κάτσικα και Μαρία Λειβαδίτη, εκπροσωπώντας τον Όμιλο Σαράντη – αποκλειστικό διανομέα των Kylie Cosmetics στην Ελλάδα. Η θερμή υποδοχή και ο γνήσιος ενθουσιασμός τους προσέδωσαν μια προσωπική νότα στην εκδήλωση, κάνοντας όλους να αισθάνονται μέλη του μαγικού κόσμου των Kylie Cosmetics. Στο τέλος της βραδιάς, προσφέρθηκε σε όλους τους καλεσμένους μια goody bag με επιλογή από τα best selling προϊόντα των Kylie Cosmetics, με στόχο να τα γνωρίσουν καλύτερα, να τα δοκιμάσουν και να ανακαλύψουν με αυτοπεποίθηση τη δική τους διαδρομή μέσα στον κόσμο των χρωμάτων.