Το «Ανοιχτό Ψηφιακό Σχολείο για Όλους» στον Κορυδαλλό κλείνει με επιτυχία ένα χρόνο λειτουργίας

Με μεγάλη επιτυχία συμπληρώθηκε πρόσφατα ένας χρόνος λειτουργίας του πρώτου «Ανοιχτού Ψηφιακού Σχολείου για Όλους» στον Κορυδαλλό.
Με τη λειτουργία του «Ανοιχτού Ψηφιακού Σχολείου για Όλους» διασφαλίζεται η δυνατότητα ισότιμης συμμετοχής όλων στην νέα ψηφιακή εποχή, παρέχοντας δωρεάν μαθήματα δεξιοτήτων πληροφορικής τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητά και παράλληλα συνιστούν εφόδια για την επαγγελματική εξέλιξη και την κοινωνική κινητικότητα.
Κατά την διάρκεια του πρώτου χρόνου λειτουργίας του, το «Ανοιχτό Ψηφιακό Σχολείο για Όλους» συγκέντρωσε περί τους 900 συμμετέχοντες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα.
Η ΗΡ αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία και δώρισε όλο τον εξοπλισμό του Εκπαιδευτικού Κέντρου. Στους υπολογιστές έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί η πλατφόρμα HP LIFE. Το HP LIFE είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης επιχειρηματικών δεξιοτήτων για φοιτητές, επιχειρηματίες και δια βίου μαθητές σε όλο τον κόσμο. Σύντομα, η ΗΡ θα ανακοινώσει και άλλα παρόμοια «ανοιχτά σχολεία» σε πόλεις της Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στη δυνατότητα εκπαίδευσης για όσους θέλουν μία δεύτερη ευκαιρία και κυρίως στην ενδυνάμωση των ψηφιακών δεξιοτήτων.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το «Ανοιχτό Ψηφιακό Σχολείο για Όλους» εδώ:
https://education.korydallos.gr/