Ο Χαράλαμπος Στυλιανός Κιούσης νικητής του ελληνικού τελικού Saint James Rhum Cocktails Competition 2023 by the bartenders society

Ο Ελληνικός Τελικός του Διαγωνισμού του Saint James, Νο1 Rhum Agricole στον κόσμo, ολοκληρώθηκε!
Οι 11 φιναλίστ κλήθηκαν να εξηγήσουν σε ποιο κλασικό cocktail είχαν επιλέξει να κάνουν παραλλαγή, και ποια ήταν η τοπική «πινελιά» που επιλέξαν να ενσωματώσουν στη συνταγή τους και γιατί. Ο μεγάλος ενθουσιασμός, η ευφάνταστη δημιουργικότητα και φυσικά τα θετικά vibes των φιναλίστ κατάφεραν να κάνουν τον Διαγωνισμό μια ακόμα απολαυστική εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.
Η κριτική επιτροπή πλαισιωνόταν από τέσσερις διακεκριμένους ανθρώπους της μπαρ σκηνής, τον Παναγιώτη Φατούρο (bar manager του «Baba Au Rum»), τον Νίκο Ψαριανό (bartender του «Baba Au Rum» με πολλά χρόνια εμπειρίας και ειδίκευσης στα μεγαλύτερα bars της Ελλάδας), τον Δημήτρη Καραπάνο (συνιδιοκτήτης των «Liquid Elements» με χρόνια εμπειρίας πίσω από τα μπαρ, διακρίσεις και bar manager σε μεγάλους ομίλους) και τέλος τον Βασίλη Σγουρομάλλη (συνιδιοκτήτης των «Liquid Elements» με πολυετή εμπειρία στα μπαρ, δημιουργικός και καινοτόμος).
Ο Χαράλαμπος Στυλιανός Κιούσης, bartender στο «Μπελ Ρεϋ» στο Κουκάκι, κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών με το cocktail του «The Dutchess of Martinique».
Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό στο Παρίσι το Νοέμβριο του 2023, όπου θα διεκδικήσει 2.000 ευρώ μετρητά, ένα ταξίδι για δύο άτομα στη Μαρτινίκα και ένα χρόνο προβολής γι’ αυτόν και το cocktail του στα media (digital & τύπο) παγκοσμίως!
Η GRANIKAL, υπερήφανος εισαγωγέας και διανομέας του SAINT JAMES στην Ελλάδα, εύχεται στον Χαράλαμπο Στυλιανό Κιούση ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!