Το Ούζο Πλωμαρίου στις Κάννες

Το Ούζο Πλωμαρίου έδωσε για ακόμα μια φορά ελληνικό χρώμα στην έκθεση Tax Free World
Association, που έγινε στις Κάννες στις αρχές του Οκτώβρη.
Το περίπτερο της αποσταγματοποιίας βρισκόταν στον χώρο Bay Village, στο stand Bay 32. Εκεί μ’ ένα δροσερό ούζο η Ποτοποιία υποδεχόταν τους επισκέπτες της έκθεσης μεταφέροντας τους νοητά στην Ελλάδα, με εικόνες γεμάτες ήλιο και θάλασσα, γύρω από το concept «a Window to Greece». Με όχημα την «καμάρα» της ετικέτας μας, που αποτελεί ένα χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό κυκλαδικό στοιχείο, καλούμε τον κόσμο να βιώσει την απόλυτη εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού, την αίσθηση της ελευθερίας και της χαράς μέσα από την αυθεντική ελληνική απόλαυση και τρόπο ζωής.
Παράλληλα στο stand οι επισκέπτες είχα την δυνατότητα να δουν από κοντά την Limited Edition φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου για το 2023 που δημιουργήθηκε για να τιμήσει την ελληνική παράδοση και την ναυτική ταυτότητα της χώρας μας. Αφιερωμένη στον κώδικα Μορς, η συγκεκριμένη φιάλη στοχεύει στη διατήρηση της αναβαθμισμένης εικόνας του αποστάγματος ως ένα international brand με ελληνική ταυτότητα.
Η πλούσια γεύση του και τα εξαιρετικά αρώματα του Ούζου Πλωμαρίου, όχι μόνο κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών της έκθεσης αλλά κέντρισαν και το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου και συγκεκριμένα ενός από τα πιο σημαντικά International έντυπα για τα Spirits, το Global Drinks Intel και του επιτυχημένου περιοδικού TFWA2023 Daily. Και τα δύο έντυπα αναφέρθηκαν με εκτενή ρεπορτάζ στην ασυναγώνιστη γεύση του ελληνικού ούζου που ξυπνάει τις αισθήσεις και με την κάθε του γουλιά σε ταξιδεύει στην ηλιόλουστη Ελλάδα.