Η LG εισάγει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εντός οχήματος στην πολυτελή μάρκα Genesis του ομίλου HYUNDAI MOTOR GROUP

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εντός οχήματος -με το webOS for Automotive, την πλατφόρμα περιεχομένου της εταιρείας για την αυτοκινητοβιομηχανία- στα νέα μοντέλα Genesis του ομίλου Hyundai Motor Group (Hyundai Motor Company, Kia corporation, Genesis).

Τα νέα μοντέλα Genesis της Hyundai είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφορίας που αξιοποιεί πλήρως το webOS for Automotive. Οι επιβάτες μπορούν πλέον να παρακολουθούν με άνεση το περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας που συνήθως απολαμβάνουν στο smartphone ή την τηλεόρασή τους, με τους κανονισμούς οδήγησης και ασφάλειας να λαμβάνονται πάντοτε υπόψιν. Οι οθόνες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας μπορούν να μεταδίδουν περιεχόμενο με την καθηλωτική ποιότητα ήχου που έχει σχεδιάσει η Genesis.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την πρώτη παρουσίαση της πλατφόρμας περιεχομένου της LG για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η LG εισήγαγε το webOS for Automotive για να επεκτείνει τις μοναδικές εμπειρίες και υπηρεσίες της για τους πελάτες της στον δρόμο. Αξιοποιώντας την αποδεδειγμένη απήχηση και ευκολία του webOS, το οποίο έχει φτάσει αθροιστικά τις 200 εκατομμύρια πωλήσεις στην αγορά των έξυπνων τηλεοράσεων, η εταιρεία ανέπτυξε μια νέα έκδοση για οχήματα, ώστε οι οδηγοί και οι επιβάτες να μπορούν να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών over-the-top (OTT), συμπεριλαμβανομένου του YouTube, σε ένα βελτιστοποιημένο περιβάλλον καμπίνας.