Κάντο όπως ο Μίλτος!

Ο κορυφαίος προπονητής αλμάτων διεθνώς και προπονητής του χρυσού μας Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, βρέθηκε δίπλα σε νέα παιδιά του Δήμου Κηφισιάς που προσήλθαν και αγωνίστηκαν στην αθλητική- εκπαιδευτική εκδήλωση «Κάντο όπως ο Μίλτος» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές των τάξεων  Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου, από τα σχολεία του Δήμου, αυριανοί αθλητές του άλματος εις μήκος αγκάλιασαν την εκδήλωση και γέμισαν το Ζηρίνειο Στάδιο με τα χαμόγελά τους. Οι καλές επιδόσεις των παιδιών επιστέγασμα των προσπαθειών τους, ενθουσίασαν τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους που στήριξαν τις προσπάθειές τους.

Δίπλα  στα παιδιά του Δήμου μας βρισκόταν συνέχεια ο Γιώργος Πομάσκι. Με εμψυχωτικά λόγια αλλά και με πράξεις. Ο έμπειρος προπονητής ήταν έτοιμος να προσφέρει με την απλότητα που τον διακρίνει όπου χρειαζόταν. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με τα ευρωπαϊκό πρόγραμμα BEACTIVEHELLAS της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας-Θρησκευμάτων- Αθλητισμού και μετά από πρόταση του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» το οποίο και υλοποίησε την εκδήλωση.