ΦΙΞ: Περισσότερες “πράσινες” γειτονιές, περισσότερα χαμόγελα!

Οι γειτονιές είναι το σπίτι μας! Συνδέουν το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον μας… Είναι οι αναμνήσεις μας, οι στιγμές της καθημερινότητάς μας και ο τόπος που κάνουμε όνειρα! 


Με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της, η ΦΙΞ μας χαρίζει περισσότερα χαμόγελα, δίνοντας χρώμα στη ζωή μας, κάνοντας πολλές γειτονιές της Ελλάδας πιο “πράσινες” και όμορφες!

«Μερικές απλές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή και την καθημερινότητα όλων μας!». Έχοντας αυτή τη φιλοσοφία, η ΦΙΞ πήρε την πρωτοβουλία να αναβαθμίσει τις γειτονιές μας αλλά και να μας εμπνεύσει να γίνουμε μέρος αυτής της αλλαγής προς το καλύτερο για όλους!

Η δράση, η οποία ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο, με τη βοήθεια της We4All, κατάφερε να πραγματοποιήσει 3.000 φυτεύσεις σε 20 γειτονιές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκίδας. Συγκεκριμένα, φυτεύσεις πραγματοποιήθηκαν στους Δήμους: Αλίμου, Γαλατσίου, Μοσχάτου, Θεσσαλονίκης, Βάρης -Βουλιαγμένης, Παλαιού Φαλήρου, Αθήνας, Χαλκίδας και Παιανίας, με μία ποικιλία δέντρων και φυτών, από πικροδάφνες, μανόλιες, χαρουπιές και κυπαρίσσια, μέχρι αγγελικές, λεβάντες δεντρολίβανα και ακακίες. Η φετινή ενεργοποίηση αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης περσινής δράσης της ΦΙΞ, με τη στήριξη της We4All και του εθελοντικού κινήματος Save Your Hood, θέτοντας νέους, στόχους, για πιο “πράσινες” και καθαρές γειτονιές. Μέσα από την περσινή δράση, η ΦΙΞ πραγματοποίησε 2.500 φυτεύσεις σε 6 γειτονιές της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας, και ανέλαβε τον καθαρισμό 8 αστικών περιοχών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.


Aπό γειτονιά σε γειτονιά… παρέα με ΦΙΞ!

Η ΦΙΞ αποτελεί μία διαχρονική αξία για τις γειτονιές, τα τραπέζια και τις παρέες μας, με μία πλούσια ιστορία που μετρά πλέον πάνω από 150 χρόνια.

Η ΦΙΞ είναι αναμφισβήτητα η μπύρα των Ελλήνων και βρίσκεται σε κάθε γειτονιά, σε κάθε τραπέζι! Συντροφεύει τις καθημερινές στιγμές των κατοίκων και τους δίνει φωνή να πουν τη δική τους ιστορία, να αναδείξουν το δικό τους αγαπημένο μέρος στη γειτονιά τους. 

#KaneToKalo

Η ΦΙΞ κατάφερε να αναβαθμίσει τις γειτονιές μας και με τη δική μας συμμετοχή στον διαγωνισμό «Κάνε το Καλό με τον Κωδικό», στηρίζοντας το έργο της για πιο όμορφες και “πράσινες” γειτονιές! 

Η ΦΙΞ αποτελεί πηγή έμπνευσης καθώς με τις σημαντικές πρωτοβουλίες της μας παροτρύνει να συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές όλων!

Περισσότερες πράσινες γειτονιές με τη βοήθεια της ΦΙΞ