Συμμετοχή της Novibet σε ημερίδα ενημέρωσης ενάντια στην οπαδική βία

Η Novibet συμμετείχε ως Χορηγός στην ημερίδα «O Αθλητισμός απέναντι στα ναρκωτικά και την οπαδική βία» που συνδιοργάνωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος και το Ινστιτούτο P.A.D.A. στην Ύδρα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με στόχο να προωθηθεί ο υγιής
αθλητισμός και η εξάλειψη περιστατικών βίας.
H Novibet ως υπεύθυνος «εταιρικός πολίτης» θέτει στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της
ζητήματα που απασχολούν όχι μόνο τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της.
Με βασικό στόχο την ανάδειξη του πολυπλεύρου χαρακτήρα του ποδοσφαίρου, την προώθηση των αξιών του αθλητισμού και την ασφαλή προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα, η Novibet υλοποιεί και φέτος σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ την εκστρατεία ενημέρωσης #NoViolence.
Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, CMO της Novibet δήλωσε: “Φέτος, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τις δράσεις μας ενάντια την οπαδική βία, καθώς από κοινού με την ομάδα του ΑΡΗ συνεχίζουμε την καμπάνια #Νoviolence, με βασικό μήνυμα πως ‘κάποιες φανέλες ματώνουν για τους λάθος λόγους’.
Δέσμευσή μας είναι πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να γίνουμε η θετική αλλαγή. Στη Novibet πιστεύουμε ότι η στήριξη και ενίσχυση του αθλητισμού αποτελεί οδηγό για τη νέα γενιά αλλά και το ισχυρότερο αντίβαρο σε προβληματικές συμπεριφορές.”