Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με την Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη

Tην Κυριακή 3 Δεκεμβρίου μπορείς να συζητήσεις με την Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη για τον αθλητισμό και το περιβάλλον. Ένα θέμα που απορείς πώς το ταίριαξε, αλλά όσο το σκέφτεσαι επίμονα βλέπεις ένα νήμα να ενώνει τα στοιχεία αυτά τόσο καθαρά που δεν μπορείς πια να τα σκεφτείς χωριστά. Το νήμα αυτό θα το κόψουμε μαζί με την Ολυμπιονίκη Νίκη Μπακογιάννη, που μας έκανε περήφανους πριν από το φωτεινό 2004.
Η Νίκη Μπακογιάννη δεν σταμάτησε να βάζει πιο ψηλά τον πήχη. Γνωριζόμαστε μέσα από όσα σκέφτηκε, πλησίασε, κατάφερε μετά τα μετάλλια και τις αθλητικές επιδόσεις. Μιλάει για το ενδιαφέρον της για την ηθική φιλοσοφία, τη διαπραγμάτευση, το σύμπαν, το περιβάλλον. Πώς επηρεάζει ο αθλητισμός το περιβάλλον; Οι εγκαταστάσεις, οι επιλογές, οι μετακινήσεις. Πώς επηρεάζει το περιβάλλον τον αθλητισμό; Η κλιματική αλλαγή, οι περιβαλλοντικές καταστροφές, η τεχνολογία. Πώς ξεκινάει αυτή η σύνδεση από τα αρχαία χρόνια και φτάνει στο δικό μας μέλλον;

Ενδιαφέρεσαι να είσαι ένας από τους δέκα συνομιλητές στη συνάντηση με τη Νίκη Μπακογιάννη; Μάθε πώς μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή, μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, εδώ.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα ενημερωθούν οι δέκα συνδρομητές που θα κληρωθούν να συμμετέχουν στη συνάντηση. Για όποιον κληρωθεί και δεν μπορεί να παρευρεθεί διά ζώσης στην Πλάκα, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω zoom. Ώρα συνάντησης: 18:00-20:00.