The Marvels, από Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 στους κινηματογράφους

Το αναμενόμενο “The Marvels” έρχεται την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023 στα Village Cinemas!

Η Marvel Studios επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να κάνει ένα σίκουελ της ταινίας με την Captain Marvel ήδη από τον Ιούλιο του 2019. Η ανάπτυξη ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 με την Megan McDonnell (μια από τους σεναριογράφους της ταινίας) να προσλαμβάνεται μετά από την εργασία της στην τηλεοπτική μίνι σειρά WandaVision (2021). Η ταινία αποτελεί το πρώτο σίκουελ του Marvel Cinematic Universe που δεν φέρει το όνομα του πρωταγωνιστή στον τίτλο του.

Ο Samuel L. Jackson επιστρέφει για 15η φορά σε project του Marvel Cinematic Universe μετά από εμφανίσεις του στα Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011), Captain America: The First Avenger (2011), The Avengers (2012), Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), Captain America: The Winter Soldier (2014), Avengers: Age of Ultron (2015), Avengers: Infinity War (2018), Captain Marvel (2019), Avengers: Endgame (2019), Spider-Man: Far from Home (2019), What If…? (2021) και Secret Invasion (2023).

Η επίσημη περίληψη της ταινίας είναι η εξής:

“Στην ταινία The Marvels των Marvel Studios, η Carol Denvers (Captain Marvel) έχει επανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει και την εκδίκησή της από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι επιπτώσεις των πράξεων την έχουν φορτώσει με μεγάλες ευθύνες. Όταν τα καθήκοντά της την οδηγούν σε μία ανωμαλία στον γαλαξία που συνδέεται με τους Kree, οι δυνάμεις της μπεδεύονται με αυτές της μεγαλύτερης θαυμάστριάς της, Kamala Khan, γνωστής κι ως Ms. Marvel, αλλά και της ανιψιάς της, Captain Monica Rambeau, αστροναύτη για την S.A.B.E.R. Αυτή η απρόσμενη ομάδα, ως “The Marvels”, θα μάθει να δουλεύει μαζί, σε αρμονία, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος.”

 

 

Η ταινία The Marvels είναι σε σκηνοθεσία: Nia DaCosta, με τους Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Park Seo-joon, Mohan Kapur, Caroline Simonnet.

Πηγές

 

 

 

 

Χρήστος Αρφάνης
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).