Το αποκλειστικό ντεμπούτο της Σίλιας Κριθαριώτη στο Harrods στο Λονδίνο με πρωταγωνίστρια της καμπάνιας την Κέιτ Μος

Μια νέα λαμπερή σελίδα γράφεται στην ιστορία του οίκου Celia Kritharioti. Είναι χαρά και τιμή για τον Οίκο Celia Kritharioti η αποκλειστική του παρουσία στο πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, ένα από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα στον κόσμο! Η είδηση της εξαιρετικής συλλογής Celia Kritharioti Limited Edition έχει ήδη συναρπάσει τους λάτρεις και γνώστες της μόδας από όλον τον κόσμο. «Η συνεργασία μου με το πολυκατάστημα Harrods είναι ένα όνειρό μου που πραγματοποιείται. Πόσο μάλλον όταν αυτή η συνεργασία έχει το πρόσωπο της Κέιτ Μος και ξεκινά μέσα στις γιορτές κάτι που αποδεικνύει την πίστη του “Harrods” στο brand. Η συνεργασία είναι αναγνώριση της παράδοσης του οίκου, καθώς και της χειροποίητης δημιουργικότητας που διαπερνά κάθε ρούχο», δήλωσε η διεθνής σχεδιάστρια. 

Η άφιξη της Σίλιας Κριθαριώτη στο πολυκατάστημα Harrods σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πλούσια ιστορία του Οίκου. Η θρυλική Κέιτ Μος είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της συλλογής Celia Kritharioti Limited Edition με τη φωτογράφηση να έχει πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Η συλλογή αποτελείται από αστραφτερά mini dresses με matching mules και ankle boots, φορέματα από πολύτιμο βελούδο, κεντημένα στο χέρι καφτάνια, κάπες και mini δαντελένια φορέματα. Όπως σε κάθε δημιουργία Celia Kritharioti, κάθε ρούχο έχει να διηγηθεί τη δική του μοναδική ιστορία. Τη συλλογή μπορεί κάποιος να τη βρει στον διακεκριμένο πρώτο όροφο του “Harrods”, ανάμεσα σε άλλα διάσημα superbrands.

Από τα μέσα Νοεμβρίου αποκαλύφθηκε η φαντασμαγορική βιτρίνα της σχεδιάστριας να κλέβει τις εντυπώσεις στους χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν στο Λονδίνο. Πρόκειται για μια νυφική δημιουργία κεντημένη στο χέρι και θα βρίσκεται στις βιτρίνες μέχρι τις 3 Ιανουαρίου!