Το Persil συνεχίζει να συμβάλλει στη βιώσιμη μόδα μέσω του #RethinkFashion

Το Persil αγαπά τα ρούχα και προσφέρει την απόλυτη φροντίδα σε όλα τα μαύρα και τα χρωματιστά υφάσματα. Μέσω του κινήματος #RethinkFashion, συντείνει στην ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των καταναλωτών για υπεύθυνη κατανάλωσηαναγνωρίζοντας ότι η βιώσιμη μόδα δεν είναι μόνο μια τάση της εποχής αλλά μια αναγκαιότητα.

Δύο χρόνια τώρα το Persil συνεργάζεται με την ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, Ρομίνα Καραμανέα, και την ομάδα της από το«Romina Karamanea Fashion School» προωθώντας την αειφόρο μόδα και το slow fashion κατά τη διάρκεια της AthensFashion Week. Το 2022 με το SustainableFashion Project «Reinventing the littleblack dress» και το 2023 με το «ΒACK inBLACK» project, οι σπουδαστές της δημιούργησαν και παρουσίασαν στην 33η Εβδομάδα Μόδας μοναδικά sustainable σχέδια και πατρόν με πρωταγωνιστή το μαύρο χρώμα και ροκ επιρροές.

Για την ολοκλήρωση αυτής της δημιουργικής συνεργασίας με τη Σχολή Μόδας, το Persil, δημιούργησε έναν μοναδικό διαγωνισμό σε Facebook και Instagram, όπου οι followers είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν το αγαπημένο τους σχέδιο ανάμεσα από 11 διαφορετικά φορέματα. Τα 3 φορέματα που ξεχώρισαν με τις περισσότερες ψήφους χάρισαν στους σχεδιαστές τους μια υποτροφία ενός έτους στη σχολή μόδας, χορηγία του Persil, ενώ ένας τυχερός κέρδισε το φόρεμα που βρέθηκε στην κορυφή της ψηφοφορίας.