Drive Now Pay Later: Η συνεργασία Klarna και CarTrawler φέρνει την υπηρεσία ΒΝPL σε 250 συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά sites!

Η Klarna, υπηρεσία πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την CarTrawler, πάροχο B2B τεχνολογικών λύσεων ενοικίασης αυτοκινήτων.
Οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να πληρώνουν για την ενοικίαση αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας όλες τις ευέλικτες λύσεις πληρωμών της Klarna, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας Buy Now Pay Later (BNPL) με άτοκες δόσεις, όταν κάνουν κράτηση σε περισσότερες από 70 αεροπορικές εταιρείες και σε πάνω από 250 ταξιδιωτικά sites. Η CarTrawler συγκεντρώνει πάνω από 2.000 παρόχους ενοικίασης αυτοκινήτων και μεταφορών σε μια πλατφόρμα κρατήσεων που επιτρέπει σε 250 αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία να προσφέρουν υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο και παραγγελίας οχήματος για μεταφορά. Χάρη στη συνεργασία, η Klarna είναι διαθέσιμη σε 25 sites αεροπορικών εταιρειών σε 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Vueling, TAP Air Portugal και Eurowings. Οι δύο εταιρείες εργάζονται από κοινού για να προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερες ιστοσελίδες στο άμεσο μέλλον.