Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γεμίζει με φαντασία και γνώση τα σχολεία της Ελλάδας!

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House, ο μακροβιότερος θεσμός κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τα παιδιά σε ανάγκη. Αυτά τα Χριστούγεννα, σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε. Library4all, υποστηρίζει την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας και την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό για παιδιά και νέους, προσφέροντας καινούρια βιβλία παιδικής λογοτεχνίας σε σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα.

Το ArGOODaki είναι ένας θεσμός αλληλεγγύης και υποστήριξης παιδιών και νέων, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Goody’s Burger House, έχοντας υποστηρίξει από το 2002, μέχρι σήμερα χιλιάδες παιδιά και νέους στους τομείς της ιατρικής φροντίδας, της σίτισης και της εκπαίδευσης.

Με κεντρικό μήνυμα «Share love. Share knowledge. Έλα να μοιράσουμε, μαζί, σελίδες αγάπης στα παιδιά!», μας καλεί να γίνουμε κι εμείς μέρος της φετινής εκστρατείας αγάπης. Μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια παραγγέλνοντας ένα γεύμα ArGOODaki και επιλέγοντας το δώρο μας ανάμεσα στα είδη της φετινής σειράς: τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα ArGOODaki, παιδικά backpacks σε 2 χρώματα, ενήλικα backpacks σε 2 χρώματα, βιβλιοστάτες σε 2 χρώματα, ένα διάγραμμα ύψους ή ένα jenga.

Δείτε την παρουσίαση του φετινού προγράμματος ArGOODaki εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=m0mFpwOM-U4