Deree – The American College of Greece: Περισσότερες ευκαιρίες για νέους και νέες, μέσω υποτροφιών και πρακτικής άσκησης

[Στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του, το Deree έχει θεσπίσει ένα ευρύτατο πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης, ύψους 6,7 εκ. ευρώ για το 2023-2024, από το οποίο ωφελείται το 90% των αιτούντων. Ταυτόχρονα, κορυφαίες επιχειρήσεις και οργανισμοί εμπιστεύονται το Deree και – με δεδομένες τις σημερινές δυσμενείς συνθήκες – προσφέρουν χρηματοδοτήσεις που στοχεύουν στην ανάγκη για διαρκή εκπαίδευση των νέων, καθώς και στην προσβασιμότητα στη γνώση ανεξαρτήτως οικονομικού υπόβαθρου.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι επιτυχημένες συνεργασίες με καταξιωμένες
εταιρείες και ιδρύματα, όπως: η Viva.com, η οποία προσφέρει υποτροφίες σε σπουδαστές και σπουδάστριες σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης, Πληροφορική ή στο Πρόγραμμα Κυβερνοασφάλειας και Δικτύων, ο Όμιλος ΟΤΕ, που προσφέρει υποτροφίες για σπουδές επίσης στο πρόγραμμα Κυβερνοασφάλεια και Δίκτυα, οι Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) και United Maritime Corporation (NASDAQ: USEA) που προσφέρουν υποτροφίες στις Ναυτιλιακές Σπουδές, η Europa Insurance Company, και πολλοί ακόμα οργανισμοί.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες του Deree, ενόψει του νέου ακαδημαϊκού εξαμήνου που ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου, μπορείτε να βρείτε εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Libra μπορείτε να βρείτε εδώ.