Δήμος Αθηναίων: Δωρέαν ξεναγήσεις για άτομα 65+, προβολή της ταινίας “Callas Forever”, οικογενειακά εργαστήρια & αφηγήσεις, στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων εγκαινιάζει για τον μήνα Φεβρουάριο ένα πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων σε άτομα 65+ που θα περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου και στόχο έχει να εμβαθύνει στη γνώση γύρω από την καριέρα και τη ζωή της μεγάλης σοπράνο.

Παράλληλα, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 18.00 καλεί στην προβολή της ταινίας “Callas Forever” (2002) σε σκηνοθεσία του Franco Zeffirelli, στην πρώτη του συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο.

Τέλος, το Μουσείο Μαρία Κάλλας ανανεώνει το ραντεβού τα Σάββατα με ένα πλούσιο πρόγραμμα για παιδιά και γονείς, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί και περιλαμβάνει οικογενειακά εργαστήρια και δημιουργικές αφηγήσεις.

Τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, το Μουσείο Μαρία Κάλλας προσκαλεί επισκέπτες 65+ να βιώσουν τη μουσειακή εμπειρία και να ανακαλύψουν τη μεγάλη σοπράνο αλλά και την τέχνη της όπερας προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις που περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου.

Η επίσκεψη στο μουσείο αποτελεί μια συνολική εμπειρία που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις. Οι επισκέπτες ανακαλύπτουν τον κόσμο της όπερας και της μεγάλης ντίβας μέσα από μια διαδρομή βιωματικής εμπειρίας, εμπλουτιζόμενη από οπτικοακουστικά μέσα, κείμενα, νέες τεχνολογίες, ηχητικά και ιστορικά τεκμήρια.

1, 8, 15, 29 Φεβρουαρίου & 7, 14, 21, 28 Μαρτίου / 11.00-11.50 π.μ.
Προγραμματίστε την επίσκεψή σας τηλεφωνικά: 210 44 04 204
Διάρκεια ξενάγησης: 50 λεπτά
Είσοδος στο μουσείο: 7 ευρώ για 65+
Ξενάγηση: δωρεάν
Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να προσέρχονται στο μουσείο 10′ πριν την ώρα έναρξης της ξενάγησης.

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων