Το DB.one ενισχύει τις παροχές του και συνεργάζεται με την i-host

Το αγαπημένο εστιατόριο των νοτίων προαστίων, DB.one, ανακοινώνει τη συνεργασία του με την πλατφόρμα διαχείρισης online κρατήσεων i-host. Η παρούσα συνεργασία έρχεται να προσφέρει στο κοινό μια περαιτέρω βελτιστοποιημένη διαδικασία κρατήσεων, ενισχύοντας την συνολική εμπειρία του.

Το DB.one ως μια μοντέρνα επιχείρηση ενδυναμώνει τις υπηρεσίες της, με σκοπό να παρέχει μια εξελιγμένη εμπειρία φιλοξενίας μέσω της ενσωμάτωσης της πλατφόρμας i-host. Οι πελάτες του DB.one μπορούν πλέον να πραγματοποιούν κρατήσεις online εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο και καθιστώντας την επίσκεψη τους στο εστιατόριο ακόμα πιο ευχάριστη. Η εφαρμογή i-host παρέχει την δυνατότητα πραγματοποίησης online κρατήσεων 24/7 μέσα από ένα ιδιαίτερα εύχρηστο περιβάλλον για τον χρήστη.

Το εστιατόριο DB.one δεσμεύεται σε μια συνεχή προσπάθεια εξέλιξης των υπηρεσιών του, με στόχο την υπέρβαση των προσδοκιών του κοινού. Με την ενσωμάτωση της υπηρεσίας online κρατήσεων προσφέρει μια αναβαθμισμένη παροχή εξυπηρέτησης στους λάτρεις του καλού κρέατος.