Από σήμερα, 22 Φεβρουαρίου 2024 στους κινηματογράφους…

Πρεμιέρα σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2024 κάνουν αρκετές ταινίες στις ελληνικές αίθουσες και το Say Yes to the Press είναι εδώ για να σας ενημερώσει με νέες κυκλοφορίες για όλα τα γούστα!

Η ταινία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ (αρχικός τίτλος στα αγγλικά: WHEN EVIL LURKS) σε σκηνοθεσία και σενάριο Demian Rugna, ακολουθεί τα αδέλφια Πέδρο και Τζίμι που ανακαλύπτουν ότι μια δαιμονική οντότητα έχει στοιχειώσει ένα κοντινό αγροτόσπιτο δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τα ζώα της τριγύρω περιοχής, και αυτά αποφασίζουν να προσπαθήσουν να την εκδιώξουν από τη γη τους. Στην συνέχεια όμως, η προσπάθειά τους αυτή θα προκαλέσει μεγαλύτερο κακό και οι απερίσκεπτες ενέργειές τους πυροδοτούν άθελά τους μια επιδημία δαιμονισμών στην κοινότητα. Τώρα, πρέπει να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από το κακό, όσο αυτό διαφθείρει όποιον βρεθεί σε επαφή μαζί του. Για να τα καταφέρουν, θα ζητήσουν τη βοήθεια ενός βετεράνου εξορκιστή, ο οποίος είναι και ο μόνος που φαίνεται να ξέρει πώς μπορούν να σταματήσουν αυτή την υπερφυσική επιδημία. Όμως, θα καταλάβουν ότι κανείς δεν είναι ασφαλής – και κανείς δεν είναι αθώος… Παίζουν οι ηθοποιοί Ezequiel Rodriguez, Demian Salomon, Silvina Sabater. Η Διάρκεια της είναι 100 λεπτά και ανήκει στο είδος του Τρόμου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

 

Στην ταινία ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ (αγγλικός τίτλος: LAND OF BAD), ένας αρχάριος ελεγκτής μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και ένας έμπειρος πιλότος drone υποστηρίζουν μια ομάδα της Delta Force καθώς προσπαθούν να μετατρέψουν μια αποστολή που πήγε στραβά, σε επιχείρηση διάσωσης. Η περιπέτεια δράσης είναι σε σκηνοθεσία William Eubank και σενάριο του Eubank με τον David Frigerio, ενώ πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Russell Crowe, Liam Hemsworth, Milo Ventimiglia, Luke Hemsworth, Ricky Whittle.

 

Το ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ (αυθεντικός αγγλικός τίτλος: THE END WE START FROM), μας μεταφέρει στο μέσο μιας περιβαλλοντικής καταστροφής που βυθίζει το Λονδίνο, όπου μια νεαρή γυναίκα και το νεογέννητο βρέφος της αναζητούν ένα νέο σπίτι. Σε σκηνοθεσία Mahalia Belo και σενάριο Alice Birch & Megan Hunter, στην ταινία βλέπουμε τους ηθοποιούς Jodie Comer, Ruth Clarson, Joel Fry, Ramanique Ahluwalia, Ansu Kabia, Benedict Cumberbatch.


Πηγές

https://youtu.be/HS_ofWdoPsQ?si=9KMElADDKvG2omME
https://youtu.be/_5Hu_77jRO0?si=NPBdIhCr0CW_mipy
https://youtu.be/MB3oRN2dGlg?si=1oehXABYJ0UzaXfK
https://www.imdb.com/title/tt21810682/
https://www.imdb.com/title/tt19864802/
https://www.imdb.com/title/tt16300962/

Χρήστος Αρφάνης
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).