Γιορτή Πολιτισμού, Ενσωμάτωσης και Διαφορετικότητας. Εμπειρίες και μοναδικές στιγμές που διαρκούν για πάντα, στο καρναβάλι “Cap St. George’s Hotel & Resort”!  

Ο CEO του Ομίλου Korantina Homes Γιώργος Ιωάννου μαζί με την Μαρίνα Στυλιανίδη
Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η ετήσια καρναβαλική εκδήλωση – θεσμός, στο “Cap St. Georges Hotel & Resort”, στο Ακρωτήρι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας στην Επαρχία Πάφου. Την παρέλαση, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 22 ομάδες καρναβαλιστών, παρακολούθησαν περισσότερα από 3.000 άτομα. Η κεντρική μορφή του καρναβαλιού ενσάρκωσε τη Βασίλισσα Κλεοπάτρα, μέσα από μια θεματική προσέγγιση που συνδέει ιστορικά το Ακρωτήρι Αγίου Γεωργίου και της Γερόνησου, με τη γέννηση στην περιοχή του γιου της Κλεοπάτρας και του Ιούλιου Καίσαρα, Καισαρίωνα.  
 
Πέρα από τις ιστορικές αναφορές, η γιορτή του καρναβαλιού στέλνει μηνύματα ενσωμάτωσης και σεβασμού στη διαφορετικότητα, που μοιράζονται άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο που διαμένουν στην Κύπρο και επιθυμούν να γίνουν μέρος μιας παράδοσης που έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Μέσα από τις δράσεις των εκδηλώσεων του καρναβαλιού, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα ενός τόπου που αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών.