H Herbalife παρουσίασε την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Ομάδα της

Παρουσία πλήθους κόσμου που έδωσε το παρών στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, η Ηerbalife παρουσίασε την ολυμπιακή της αποστολή για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η Herbalife ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το 2019 και την επέκτεινε με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τον Ιούνιο του 2022 ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας». Πρόσφατα ξεκίνησε και η συνεργασία της με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης» που και οι δύο εθνικές μας ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, θα αγωνιστούν για τη διάκριση στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η σημαντική συνεισφορά της Herbalife στον Ελληνικό Αθλητισμό τα τελευταία 5 έτη, μέσω του απευθείας χορηγικού προγράμματός της και της συμμετοχής της στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε Έναν Αθλητή» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Μέχρι σήμερα 57 αθλητές και αθλήτριες έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και το 56% αυτών χορηγούνται απευθείας από τη Herbalife μέσω της σειράς αθλητικής διατροφής Herbalife24.
Η ομάδα των αθλητών που η Herbalife χορηγεί για το 2024 και θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμιακούς Αγώνες στο Παρίσι:
Ευαγγελία Αναστασιάδου (Πρωταθλήτρια κωπηλασίας)
Γιώργος Κουγιουμτζίδης (Πρωταθλητής πάλης)
Σοφία Μαλκογεώργου (Πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης)
Δημήτρης Μάρκος (Πρωταθλητής κολύμβησης)
Στέργιος Μπίλας (Πρωταθλητής κολύμβησης)
Απόστολος Σίσκος (Πρωταθλητής κολύμβησης)
Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (Παραολυμπιονίκης κολύμβησης)