H&M Άνοιξη 2024: Μοντέρνες γραμμές & κομψότητα

Η H&M γιορτάζει την Άνοιξη 2024, την εποχή της αναγέννησης, με ανεπιτήδευτο στιλ και άνεση. Καθαρές γραμμές, εκλεπτυσμένα κοστούμια και πουκάμισα με κεντημένες λεπτομέρειες, πιέτες και υφές που προσδίδουν μια διακοσμητική πινελιά. Μια μίνιμαλ χρωματική παλέτα από ασημί, γαλάζιο, τζιν λευκό και εκρού κρατά τον τόνο μοντέρνο. Η συλλογή κυκλοφορεί από τις 21 Μαρτίου και θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και στο hm.com.

Η γυναικεία συλλογή είναι ένα γράμμα αγάπης για τη σύγχρονη θηλυκότητα και τους θησαυρούς της γκαρνταρόμπας. Οι διαχρονικές χαλαρές γραμμές περιλαμβάνουν σακάκια, παντελόνια, αλλά και γιλέκα. Μπλούζες, φορέματα και μανίκια με ρομαντικό όγκο και διακοσμητικές λεπτομέρειες. Τα τζιν αναβιώνουν τις γραμμές της δεκαετίας του ’90 με απαλά, ξεθωριασμένα μπλε υφάσματα που αυξάνουν την ανθεκτικότητα τους.

Για τα ανδρικά ρούχα, η μοντέρνα αισθητική και τα χρηστικά στοιχεία κυριαρχούν –σακάκια,
πουκάμισα, μπλούζες και εφαρμοστά παντελόνια. Με την προσθήκη του navy μπλε και του ανοιχτού καφέ στη χρωματική παλέτα, το αποτέλεσμα είναι μινιμαλιστικό και εύκολο για κάθε συνδυασμό. Στα παιδικά ρούχα, τα πρώτα σημάδια της Άνοιξης εμφανίζονται με floral prints, χαλαρές σιλουέτες, απαλούς τόνους και κομμάτια εμπνευσμένα από τα ρούχα εργασίας.